Openingstijden (8u30-17u30)
Contact

Interior Film geeft muren en meubels een tweede leven

27 okt 2020 —
Afdrukken
Toepassing met Interior film in hout look

Nieuw bij Antalis: Coala Interior Film Maak kennis met Coala Interior Film, een nieuwe collectie zelfklevende films die perfect aansluit bij de huidige trends van duurzaamheid en hergebruik bij onder andere interieurarchitecten en ontwerpers.

Nieuw bij Antalis: Coala Interior Film Maak kennis met Coala Interior Film, een nieuwe collectie zelfklevende films die perfect aansluit bij de huidige trends van duurzaamheid en hergebruik bij onder andere interieurarchitecten en ontwerpers.

Het Coala Interior Film-assortiment biedt meer dan 500 referenties die muren en meubels in alle soorten interieurs kunnen transformeren en een tweede leven kunnen geven, of het nu in huizen, kantoren, hotels of winkels is. 

De oplossingen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan materiaaleffecten (hout, leer, marmer, enz.), afwerkingen en kleuren. Daarnaast is het mogelijk om te personaliseren door middel van UV curable inkjet bedrukking.

 

Webshop

HOUT
Coala Interior Film sfeerbeeld slaapkamer met hout

MARMER
Coala Interior Film sfeerbeeld keuken met marmer

NATUURSTEEN
Coala Interior Film sfeerbeeld met natuursteen

TEXTIEL
Coala Interior Film sfeerbeeld muur met textiel

LEER
Coala Interior Film sfeerbeeld slaapkamer leer

METALLIC
Coala Interior Film sfeerbeeld keuken met metallic effect

EFFEN KLEUREN
coala Interior Film sfeerbeeld muur met effen kleur

GLITTER
coala Interior Film sfeerbeeld muur met glitter

 

 

De Coala Interior film-reeks is gemakkelijk te onderhouden, UV-bestendig, brandwerend en helpt afval te beperken door muren en meubels een nieuw leven te geven.

‘’Met Coala Interior Film kunnen gebruikers ruimtes snel en effectief opnieuw inrichten. Het assortiment is een goede aanvulling op het merk Coala dat kwaliteit, innovatie en bruikbaarheid combineert’’ zegt Jo Dhaenens, Market Manager Visual Communication Benelux. Hij voegt toe: ‘’Met de opkomst van nieuwe printmaterialen en -technieken evolueert de markt voortdurend en wij zorgen ervoor dat onze klanten hier gemakkelijk in mee kunnen gaan met onze producten en diensten.’’
Om het voor ontwerpers en interieurarchitecten gemakkelijker te maken om een keuze te maken, publiceert Antalis een verzameling zeer praktische tools die het hele scala aan referenties bevatten. Daarnaast kunnen er A5-stalen besteld worden die binnen de 48 uur worden verzonden.

Meer weten? Just ask Antalis!