We take you further

Als Europese leider op het gebied van Smart Packaging Solutions (in 28 landen), ondersteunen wij onze klanten met de juiste verpakkingsoplossingen en hoogwaardige verpakkingsmachines plus alle technische ondersteuning die u daarbij nodig heeft. Onze verpakkingsexperts geven u graag deskundig advies over de optimalisering van uw packaging proces.

 

Wat is uw uitdaging op verpakkingsgebied?

Vertel ons uw uitdaging en onze packaging experts helpen u graag bij het vinden van het juiste verpakkingsmateriaal of geven advies ter plaatse over de juiste verpakkingsmachine. Met onze Smart Packaging Solutions en Services bieden wij een totaaloplossing voor een efficiënt verpakkingsproces.

Verpakkingsmaterialen

VERPAKKINGSMATERIALEN

Verpakkingsmaterialen voor het gehele verpakkingsproces. Antalis biedt een zeer uitgebreide keuze aan standaard verpakkingsmaterialen. Daarnaast leveren wij ook klantspecifieke producten.

Verpakkingsmachines

VERPAKKINGSMACHINES

Antalis heeft een breed assortiment verpakkingsmachines die het mogelijk maken uw verpakkingsproces te optimaliseren. Wij bieden apparatuur aan van gerenommeerde merken en hebben een exclusief dealerschap van Mosca, Soco, Kallfass, Minipack-Torre.

Packaging - services

SERVICES

Services op maat voor iedere klant. Onze experts hebben alle kennis in huis om u te voorzien van oplossingen van consulting tot technisch ontwerp en onderhoud.

business-challenge-600x400px-logistical-performance.jpg

LOGISTIEKE PROCESSEN

Onze productexperts en specialisten in logistieke processen kunnen u helpen de prestaties van uw toeleveringsketen te verbeteren door uw verpakkingsprocessen te optimaliseren.

 

business-challenge-600x400px-operating-optimisation.jpg

BEDRIJFSOPTIMALISATIE
Ontwerp samen met onze verpakkingsspecialisten innovatieve oplossingen op maat om uw industriële uitdagingen aan te gaan en beschadiging van onderdelen tijdens export of transport van site naar site te voorkomen.

 

 

challenge-customised-packaging-consumer-experience.jpg

CONSUMENTENERVARING

Creëer de beste verpakkingservaring om uw branding onder de aandacht te brengen en de loyaliteit en merkvoorkeur van de consument te vergroten. De oplossing zal passen bij uw producten, tegen redelijke kosten.

ONTDEK ONZE NIEUWE WHITEPAPER

7 TRENDS DIE UW LOGISTIEK ZULLEN VERBETEREN IN 2022

Lees meer
ONTDEK ONZE NIEUWE WHITEPAPER