Lees meer over onze diensten voor gedrukte communicatie en ons loyaliteitsprogramma:

Hulp nodig bij een technische of logistieke vraag, of wilt u weten welk product u het beste kunt kopen voor uw gedrukte communicatie? Onze experts staan klaar om u te adviseren.

Onze teams zijn beschikbaar wanneer u ze nodig heeft en doen er alles aan om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. We helpen u per telefoon, via social media of via onze virtuele adviseur. Wat uw vraag ook is, wij stellen alles in het werk om u de juiste informatie op het juiste moment te geven. Antalis heeft daarnaast een compleet dienstenpakket ontwikkeld om u bij te staan tijdens uw aankopen. De experts van Antalis kunnen u ook helpen bij het bestelproces.

Of u nu drukker, adverteerder, grafisch ontwerper, art director of marketing & communicatie manager bent, Antalis kan u helpen het beste product te kiezen om aan al uw behoeften te voldoen en uw gedrukte communicatie te verbeteren.

Schrijf u in om te profiteren van exclusieve voordelen van Antalis&more: Antalis heeft het Antalis&more loyaliteitsprogramma gecreeerd waarmee u kunt profiteren van een aantal exclusieve voordelen, waaronder het sparen van punten bij uw aankopen. U kunt deze punten inwisselen voor geschenken om uzelf te verwennen of voor klant promoties.

Antalis&more, uw trouw wordt beloond: www.antalisandmore.com

Waarom kiezen voor Antalis?

Aperçu des services Antalis, illustration graphique
Sterke merken

Ons assortiment biedt een ruime keus aan zeer sterke merken die u absolute zekerheid geven. Ontdek ons assortiment van gestreken en ongestreken tot specialiteiten en creatieve papiersoorten.

Grafische weergave services grafische sectorInnovatieve services

Antalis heeft een groot aanbod services die u ondersteunen bij uw verkoopactiviteiten. Zo werken wij met u samen om u te helpen zo efficiënt en innovatief mogelijk te zijn in de service die u aan uw klanten levert.

 

Sample-service_600x400_NL.jpg
Samples

Test, voel en vergelijk! Of het nu gaat om standaard kwaliteiten of creative papers, u kunt uw A4 samples gratis in de webshop bestellen in een paar eenvoudige stappen.

 

 

digital 2 business logod2b

Digitaal drukken is bezig met een revolutionaire opmars binnen de grafische industrie. Met Digital to Business (d2b) helpt Antalis de verschillende spelers binnen het digitale drukwezen (reclamebureaus, adverteerders, drukkers, enz.) om de mogelijkheden van de nieuwste digitale technologieën optimaal te benutten en nieuwe groeimogelijkheden te creëren.

Green Connection logoGreen Connection

Het Green Connection-initiatief  ondersteunt klanten met sterke merken recycled papier. Verder bieden we advies over een duurzame aanpak en het initiatief benadrukt het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). 

creative power by antalis smallCreative Power

Antalis gelooft dat het kiezen van papier een creatief proces is.  Creatief papier heeft een krachtige en effectieve rol in communicatie en vult de 360 ° -communicatiestrategieën van klanten aan. Daarom is het Creative Power initiatief ontwikkeld. Hiermee brengen we een ruim assortiment creatief papier samen en bieden we hulp bij het kiezen van het perfecte papier.

Antalis&more

Antalis&more

Antalis&more is het loyaliteitsprogramma waarmee Antalis u exclusieve voordelen biedt bij aankoop van een aantal van onze populairste merken.

 

Wereldwijde cijfers

Pictogram wereld grafische sector

Aanwezig in 30 landen
wereldwijd

Pictogram klanten grafische sector

Meer dan 55.000 klanten

Pictogram distributie grafische sector

Meer dan 103 distributie centra