Openingstijden (8u30-17u30)
Contact

 

Met Antalis vergroot u uw mogelijkheden

Of u nu een drukker, grafisch ontwerper, creatief directeur of een marketing- en communicatiemanager bent, Antalis helpt u het beste product te kiezen voor uw toepassing.

Antalis heeft ook een volledige reeks services ontwikkeld om drukkers te ondersteunen in elke productiefase: de papierkeuze, het bestellen, de ontvangst, opslag en verzending van uw producten.

Waarom kiezen voor Antalis?

home-print-brands_new_new.jpgSterke merken

Ons assortiment biedt een ruime keus aan zeer sterke merken die u absolute zekerheid geven. Ontdek ons assortiment van gestreken en ongestreken tot specialiteiten en creatieve papiersoorten.

Grafische weergave services grafische sectorInnovatieve services

Antalis heeft een groot aanbod services die u ondersteunen bij uw verkoopactiviteiten. Zo werken wij met u samen om u te helpen zo efficiënt en innovatief mogelijk te zijn in de service die u aan uw klanten levert.

 

Sample-service_600x400_NL.jpg
Samples

Test, voel en vergelijk! Of het nu gaat om standaard kwaliteiten of creative papers, u kunt uw A4 samples gratis in de webshop bestellen in een paar eenvoudige stappen.

 

 

digital 2 business logod2b

Digitaal drukken is bezig met een revolutionaire opmars binnen de grafische industrie. Met Digital to Business (d2b) helpt Antalis de verschillende spelers binnen het digitale drukwezen (reclamebureaus, adverteerders, drukkers, enz.) om de mogelijkheden van de nieuwste digitale technologieën optimaal te benutten en nieuwe groeimogelijkheden te creëren.

Green Connection logoGreen Connection

Het Green Connection-initiatief  ondersteunt klanten met sterke merken recycled papier. Verder bieden we advies over een duurzame aanpak en het initiatief benadrukt het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). 

Creative Power logoCreative Power

Antalis gelooft dat het kiezen van papier een creatief proces is.  Creatief papier heeft een krachtige en effectieve rol in communicatie en vult de 360 ° -communicatiestrategieën van klanten aan. Daarom is het Creative Power initiatief ontwikkeld. Hiermee brengen we een ruim assortiment creatief papier samen en bieden we hulp bij het kiezen van het perfecte papier.

Wereldwijde cijfers

Pictogram wereld grafische sector

Aanwezig in 30 landen
wereldwijd

Pictogram klanten grafische sector

Meer dan 55.000 klanten

Pictogram distributie grafische sector

Meer dan 103 distributie centra