Antalis&more

Antalis&more voor resellers

Antalis&more is het loyaliteitsprogramma waarmee Antalis u exclusieve voordelen biedt bij aankoop van een aantal van onze populairste merken.

We belonen u met punten als u onze belangrijkste merken koopt voor kopieerpapier, creatief papier, gestreken en ongestreken papier, enveloppen, grafisch karton, zelfklevende media, verpakkingsproducten uit het Master'In-assortiment en grootformaat materialen uit het Coala-assortiment.

Punten* worden maandelijks verzameld. Extra punten en geschenken kunnen worden gespaard bij deelname aan promoties en andere activiteiten op de Antalis&more website. Het is eenvoudig: koop de Antalis&more producten, verzamel punten en geniet van de beloningen.

Logo's van kopieerpapier

Aanmelden

Het is eenvoudig! Ga naar www.antalisandmore.com, selecteer uw land en volg de instructies om een nieuw account aan te maken. U ontvangt uw nieuwe inloggegevens binnen 48 uur. Als u voor de eerste keer inlogt, ontvangt u automatisch 200 BONUS PUNTEN!

Indien gewenst, kan uw Antalis contactpersoon u helpen om te controleren of u in aanmerking komt en bij het aanmaken van uw nieuwe account.

Antalis&more - waar loyaliteit beloond wordt!!

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing

Tools en Rewards

Antalis&more rewardsAntalis&more rewards

Bekijk de vele beloningen die we aanbieden voor uw incentiveprogramma's. U kunt punten sparen voor de nieuwste telefoons, laptops en televisies, een enorme keuze aan cadeaubonnen en nog veel meer. Aantrekkelijke geschenken om loyaliteit te stimuleren als onderdeel van uw bredere klantenbindingsprogramma's.

Antalis&more reclamegeschenken

Merken promoten

Antalis ondersteunt de promotie van geselecteerde Antalis&more clubmerken zoals Xerox, Image, Data Copy, Pioneer en Color Copy, door u doeltreffende merkgeschenken en geschikte media aan te bieden. Blader door de vele geschenken die we aanbieden zoals pennen, notitieboekjes, flash drives, rugzakken en nog veel meer. Gebruik deze in uw promoties om gewaardeerde klanten te bedanken of om uit te delen aan uw eigen personeel.

Media Hub

Op de loyaliteitswebsite van Antalis&more vindt u reclamebanners, video's, riem- en doosafbeeldingen voor de papiermerken die u koopt en verkoopt.

Gebruik het beeldmateriaal en de video's voor uw promoties, merkbekendheid campagnes en websites.

We kunnen de video's zelfs aanpassen door uw bedrijfslogo eraan toe te voegen.

Snel en gemakkelijk toegang tot digitaal beeldmateriaal met één klik op de knop!

Media Hub van Antalis&more

Ontdek de voordelen van ons Antalis&more loyaliteitsprogramma: