Openingstijden (8u30-17u30)
Contact
Easychoice logo

Samples, dummies en swatches om u te helpen bij uw projecten

Dankzij onze easychoice-service heeft u de mogelijkheid om onze producten te testen, voelen en te vergelijken. Met de sample-service bieden wij de mogelijkheid om voor het bestellen een onbedrukt exemplaar in handen te hebben. Zo hebben u en uw klant zekerheid over het eindresultaat.

Sfeerbeeld showroom Antalis

Samples 

Test, voel en vergelijk! U kunt samples opvragen van al onze papiersoorten op A4-formaat via uw salesadvisor. Bestelt u op onze webshop, dan kunt u uw samples digitaal aanvragen zonder tussenkomst van onze binnendienst. 

Dummies

Antalis kan dummies laten maken volgens uw specificaties van papiersoorten uit ons assortiment. Vraag uw contactpersoon naar de mogelijkheden.

Vrouw pakt papier uit showroom AntalisSamples uit onze showroom 

Op zoek naar hét papier voor dat ene project, de nieuwste trends, technisch advies of fraaie drukbeelden? Een bezoek aan onze showroom is - op afspraak - altijd mogelijk. Onze papieradviseur ondersteunt u graag bij het creatieve proces.  

Man met papierwaaier in verschillende kleuren

Swatches

Vraag naar onze swatches! Van verschillende merken zijn swatches beschikbaar. Een swatch bevat vaak unieke en originele samples (blanco en/of bedrukt) en biedt een overzicht van het gehele gamma. Vraag naar onze swatches bij uw contactpersoon.