Easychoice logo

Samples, dummies en swatches om u te helpen bij uw projecten

Dankzij onze easychoice-service heeft u de mogelijkheid om onze producten te testen, voelen en te vergelijken. Met de sample-service bieden wij de mogelijkheid om voor het bestellen een onbedrukt exemplaar in handen te hebben. Zo hebben u en uw klant zekerheid over het eindresultaat.

Sfeerbeeld showroom Antalis

Samples 

Of het nu gaat om standaard kwaliteiten of creative papers, u kunt uw A4 samples gratis in de webshop bestellen in een paar eenvoudige stappen. Samples die u aanvraagt vóór 17.00 uur, ontvangt u gegarandeerd binnen 2 werkdagen na uw aanvraag.

Test, voel en vergelijk! U kunt uw samples opvragen uit ons brede sampleassortiment op A4-formaat en grootformaat. Klik hieronder om het stappenplan en de voorwaarden te bekijken.

Dummies

Antalis kan dummies laten maken volgens uw specificaties van papiersoorten uit ons assortiment. Vraag uw contactpersoon naar de mogelijkheden.

Vrouw pakt papier uit showroom AntalisPapieradvies

Op zoek naar hét papier voor dat ene project, de nieuwste trends, technisch advies of fraaie drukbeelden? Onze papieradviseur ondersteunt u graag bij het creatieve proces.

Man met papierwaaier in verschillende kleuren

Swatches

Vraag naar onze swatches! Van verschillende merken zijn swatches beschikbaar. Een swatch bevat vaak unieke en originele samples (blanco en/of bedrukt) en biedt een overzicht van het gehele gamma. Vraag naar onze swatches bij uw contactpersoon.