Hoe weet u zeker dat uw beursstand de aandacht trekt? Heeft u inspiratie nodig voor het ontwerp van uw volgende beurs?

Hoe weet u zeker dat uw beursstand de aandacht trekt? Heeft u inspiratie nodig voor het ontwerp van uw volgende beurs?

Van een afstand zichtbaar zijn

Een van de belangrijkste aspecten van een stand is de aantrekkelijkheid ervan. Maak indruk en vergroot zo de bezoeken aan uw stand. U heeft maar één kans om ervoor te zorgen dat uw afbeeldingen opvallen. Communiceer op de panelen met zo min mogelijk woorden en zie het als een "call to action".

img-graphic-builds-1.jpg

Realisatie exhibit group

Tegenwoordig is de vorm van hangende borden boven een stand  niet langer beperkt tot een cirkel of een rechthoek. Een uitrekbaar textiel kan worden aangebracht op gebogen frames of met scherpe hoeken, waardoor gedurfde geometrische vormen worden gecreëerd. Hoewel de buitenzijde van het bord meestal uw merk identificeert, kan de binnenkant of onderkant van het bord worden gebruikt voor marketingberichten. Coala Textile Stretch is het ideale textielmedium voor het maken van uw eigen originele hangbanners.

Een andere manier om vanaf een afstand de aandacht te krijgen, is het gebruik van van een Coala-backlit toepassingen. Goed verlichte grafische afbeeldingen springen in het oog en maken de communicatie snel en duidelijk. Volledig aanpasbaar, gemakkelijk te hanteren en te gebruiken. Het materiaal is licht van gewicht en daardoor eenvoudig te monteren en te vervoeren.

Liever film of textiel?

Coala biedt beide materialen om de maximale aandacht op het display te krijgen. Kies Coala Backlit-textile oplossingen of Coala Backlit-film oplossingen voor een optimale beeldkwaliteit.

img-graphic-builds-2.jpg

Creëer een eigen evenement

Het organiseren van conferenties op uw stand is een eenvoudige manier om het bezoekersaantal op uw stand te vergroten. Creëer een warme en intieme ruimte voor de toehoorders. Hang een tv-scherm aan de standwand en zorg voor zitplaatsen. Wist u dat u met het met Coala textielen uw stoelen het ontwerp van uw stand kunt geven?

img-graphic-builds-3.jpgRealization : Exhibit

Verbeter de akoestiek in een ruimte

Vergeet niet om een akoestisch textiel op de muur van uw conferentieruimte te installeren. De Coala Textile Sound Touch biedt een hoge geluidsabsorptie

img-graphic-builds-7.jpgCoala Textile  Sound Touch

Verras uw bezoekers

img-graphic-builds-9.jpg

Magnetische oplossingen bieden een eenvoudige manier om berichten te bekijken, verwijderen, vervangen of overlappen. Ze laten toe om het uiterlijk van uw stand in een mum van tijd te wijzigen en geeft een verassingseffect voor de bezoekers. Als u van plan bent uw beursstand voor meer dan één evenement te gebruiken, dan zijn de magnetische oplossingen de oplossing: ze zijn herbruikbaar, gemakkelijk te transporteren en kunnen snel worden geïnstalleerd.

De Coala Magnetics producten (magneet- en ijzerhoudende folies) kunnen gepersonaliseerd worden en zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.

Maak uw stand uniek

Visuele aantrekkingskracht is de sleutel tot het bieden van een gedenkwaardige ervaring aan deelnemers en aanwezige bezoekers. Digitale printtechnologie in combinatie met groot formaat media maakt het creëren van effectieve, unieke en kosteneffectieve beelden mogelijk.

Het Coala-assortiment biedt alles om uw ideeën vorm te geven:  vloerstickers,  frontlit en backlit polyesterfilms, textielvlaggen, banners, geluidsabsorberende textielen, fotopapier, canvas en plaatmaterialen.

En als aanvulling op de Coala-flexibele media zijn de display-accessoires van Coala Systems ontwikkeld om aan al uw behoeften te voldoen: roll-up banners, pop-up, display, frames.

img-graphic-builds-8.jpg