Antalis biedt een breed scala aan bedrukbare grootformaat media, die speciaal zijn bedoeld voor winkeldecoratie en advertenties zoals textiel, zelfklevend vinyl, magnetische oplossingen, fotopapier, panelen met verlichting en platen maar ook snijfolies.

Antalis biedt een breed scala aan bedrukbare grootformaat media, die speciaal zijn bedoeld voor winkeldecoratie en advertenties zoals textiel, zelfklevend vinyl, magnetische oplossingen, fotopapier, panelen met verlichting en platen maar ook snijfolies.

Creatieve ideeën voor het inrichten van een winkel?

Door winkelreclame te gebruiken, kunnen winkeliers de aankoopbeslissingen van hun klanten beïnvloeden. Strategisch geplaatste communicatie zoals displays, promotieverpakkingen, verkooppromoties en in-store reclame zijn essentieel om klanten te binden

De gewoonten van kopers onthullen de waarde van investeren in in-store advertising. Een onderzoek onder 3.000 grote aankopers (Bron: Spectrio.com) onthulde het volgende:

  • 82% van de aankoopbeslissingen vindt plaats in een winkel.
  • 62% van de kopers doet een impulsaankoop tijdens het winkelen.
  • 16% van de niet-geplande aankopen wordt gedreven door in-store promoties.

img-instore-2.jpg

Coala walk & wall op de stoep en op de ramen

Start uw marketing buiten:

Een vloerbedekking met verbluffende, originele afbeeldingen trekt de aandacht van passanten. Coala Walk & Wall is een gedeeltelijk getextureerde vloersticker die niet hoeft te worden gelamineerd. 

Dit medium kleeft aan vrijwel elk oppervlak, is gemakkelijk te verwijderen en slipbestendig. Het is de perfecte oplossing voor een korte campagne bij de entree van een winkel.

Vernieuw uw communicatie

Trek de aandacht van klanten door uw berichten en inrichting te veranderen. Met ons Coala Magnetics-assortiment kunt u snel en eenvoudig wijzigingen aanbrengen aan borden of displays, ideaal voor POS.

img-instore-6.jpg

Met de producten van Coala Magnetics combineert u magnetische en ijzerhoudende folies. Een klassiek magneetbord of magnetisch whiteboard? Een promotionele display of een hele muur in een ruimte? Het is allemaal mogelijk met Coala Magnetics.

img-instore-3.jpg

img-instore-4.jpg

img-instore-5.jpg

Hoe groter hoe beter

Gebruik de totale oppervlakte van de muur om uw communicatie weer te geven. De impact op kopers zal in verhouding staan ​​tot de grootte van de foto.

img-instore-7.jpg

Coala Frontlit

Communicatie op hoogte

Spreek rechtstreeks met klanten in de winkel via berichten aan het plafond. Het is een origineel en impactvol relais van informatie over verkoop, promoties en speciale evenementen.


 

img-instore-8.jpgRealisatie: tentoonstelling - Frankrijk

Communicatie op ieder plek

Bedrukken van het Coala-textielassortiment met verschillende digitale technologieën biedt een fotokwaliteit voor een zichtbare en duidelijke communicatie. Wist u dat u zonwering ook kunt gebruiken om te communiceren zonder concessies te doen aan kwaliteit en esthetiek.

img-instore-9.jpgCoala textile Strech op alarmpoortjes tegen winkeldiefstal / Coala-textiel Frontlit

Innovatie in de retailwereld.

Ons assortiment is niet alleen uitgebreid, maar ook slim. Van Coala easy to apply zelfklevende folies tot wand- en vloerbedekkingen, we hebben alles wat u nodig heeft om uw droomwinkel te creëeren.

We bieden meer dan 1750 voor grootformaaat toepassingen. Visuele communicatie is onze passie en hiermee bieden we één van de meest uitgebreide assortimenten producten en diensten voor decoratie en signage.

img-viscom-instore.jpg