Car wrapping is DE trend! Een car wrapping met vinyl is een eenvoudige manier om een auto een nieuw uiterlijk, een nieuwe kleur of misschien zelfs een matte afwerking te geven. Wist u dat carwrapping goedkoper kan zijn dan een nieuwe spuitbeurt? Car wrapping is zeker een overweging voor bedrijfswagens die een aantal jaar worden gebruikt.

Car wrapping is DE trend! Een car wrapping met vinyl is een eenvoudige manier om een auto een nieuw uiterlijk, een nieuwe kleur of misschien zelfs een matte afwerking te geven. Wist u dat carwrapping goedkoper kan zijn dan een nieuwe spuitbeurt? Car wrapping is zeker een overweging voor bedrijfswagens die een aantal jaar worden gebruikt.

img-car-wrapping-7.jpg

Car_wrapping_img_aside_NL_01.jpg

Folies voor wrappen voertuigen

Ontdek ons assortiment zelfklevende vinylfolies speciaal geschikt voor car wrapping.

img-oracal.jpg

Oracal 970 Premium wrapping cast

Oracal 751 C

arlon-logo_jahia.png


Arlon PCC folie

Tips and tricks voor car wrapping

Car wrapping begint met een groot stuk zelfklevend gegoten vinyl dat is ontworpen voor toepassing op voertuigen.

img-car-wrapping-2.jpg

Deze vinylfolie is als een tweede huid en bedekt de buitenkant van het voertuig.

img-car-wrapping-3.jpg

Deze vinylfolie is als een tweede huid en bedekt de buitenkant van het voertuig. Een car wrapping kan het  voertuig geheel of gedeeltelijk bedekken. Meestal wordt dit toegepast om de kleur en afwerking van een voertuig te veranderen of te renoveren. Er is een eindeloze keuze aan kleuren, stijlen en ontwerpen om uit te kiezen.

img-car-wrapping-10.jpg

Welke materialen worden gebruikt voor car wrapping?

Antalis biedt een groot assortiment folies voor car wrapping tegen een kosteneffectieve prijs. Wist u dat een vinylfolie ook bescherming biedt? Satijn doorzichtige applicaties zijn ideaal voor diegenen die een beschermlaag willen toevoegen aan hun lakwerk of de verfafwerking uit de fabriek willen veranderen.

Mag je ieder voertuig car wrappen?

Ja, dat mag. Maar houdt rekening met het volgende: sommige folies mogen niet toegepast worden als het voertuig de openbare weg op gaat, bespreek dit met uw opdrachtgever. Verchroomde en reflecterende films zijn alleen bedoeld voor 'off-road' gebruik of voor toepassing in kleine afbeeldingen (in tegenstelling tot volledige car wrapping) en denk eraan om uw voertuig opnieuw te laten registreren met zijn nieuwe kleur.

Hoe lang duurt het wrappen van een voertuig?

Het kost minstens twee dagen om een auto te voorzien van een wrapping. De auto moet de dag voor aanvang van de installatie en een dag na het aanbrengen van de folie in de garage worden achtergelaten. Reken er daarom op dat u uw auto 4 dagen niet kunt gebruiken.

img-car-wrapping-6-1.jpg

Vergroot uw zichtbaarheid en voorzie uw voertuig van belettering

Reclame op uw voertuig is de ideale manier om ook onderweg de aandacht naar uw product, dienst of bedrijf te trekken. Vergroot uw zichtbaarheid en promoot uw bedrijf.

Het kiezen van de juiste printmedia is cruciaal en zorgt voor een lange levensduur. Coala vinyls hebben verschillende toepassingen. Simpele logo's of contactgegevens vereisen normaal gesproken snijvinyl of zelfklevende folies, terwijl voor afbeeldingen over de volledige lengte van het voertuig een wrapping vinyl nodig is. Magnetische folie is een aantrekkelijke oplossing als het een logo op bijvoorbeeld een vrije dag verwijderd moet kunnen worden.

 

img-car-wrapping-8.jpg

Wrappen is niet alleen voor voertuigen:
Het kan een boot ook een tweede leven geven!

img-car-wrapping-5-1.jpg