Antalis heeft een breed scala aan printmedia voor buitentoepassingen geselecteerd: platen, panelen, papier en laminaten, zandstraalfolie, zelfklevend vinyl, beletteringsfolie, neem contact met ons op voor advies over de beste media voor uw project.

Antalis heeft een breed scala aan printmedia voor buitentoepassingen geselecteerd: platen, panelen, papier en laminaten, zandstraalfolie, zelfklevend vinyl, beletteringsfolie, neem contact met ons op voor advies over de beste media voor uw project.

img-outdoor.jpg

Realisatie : DÓRA SCHALL - Company Beflex  - BULGARY / Antalis Interior Design Award

Buitenreclame richt zich op consumenten op verschillende manieren

Ook bekend als out-of-home advertising; buitenreclame zorgt ervoor dat uw bedrijf, product of dienst door iedereen wordt gezien. Het is belangrijk om het juiste beeld te projecteren en de materialen die u gebruikt moeten uw merkwaarden weerspiegelen. Er is een breed scala aan out-of-home reclame-oplossingen om uit te kiezen, met elk een unieke impact.

Reclameborden, reclameposters, wanden, bus- en railmedia, speciale borden en sportmedia bieden een oplossing voor elke behoefte.

img-outdoor-5.jpg

Adverteren op bussen en trams biedt uitstekende mogelijkheden

  • Ze zijn 10 tot 18 uur per dag onderweg, tot zeven dagen per week.
  • Ze brengen uw boodschap naar woonwijken met een mobiel billboard-effect.
  • Ze spreken iedereen aan: shoppende mensen, werknemers, studenten, andere automobilisten.
  • Ze laten uw boodschap keer op keer zien.
  • U kunt er niet omheen en daarom zijn ze zeer effectief.

 

Microgeperforeerde films, een innovatieve en kostenbesparende oplossing voor transport en winkels

Kijk eens om u heen: micro-geperforeerde films zijn overal. Microperforeerde vinyl voor etalages maken communicatie over een groot oppervlak mogelijk zonder de binnenkant van een winkel te verdoezelen. Buiten de winkel zien passanten de advertentie. In de winkel kijken klanten en werknemers naar buiten.

COALA ONE WAY VISION is een geperforeerde vinyl voor ramen die de afgedrukte beelden buiten weergeeft terwijl men van binnenuit nog makkelijk naar buiten kan kijken. Geschikt voor elk vlak glasoppervlak.

SUN SHADING Textiel biedt effectieve zon- en lichtbescherming voor buitentoepassingen. Zeer interessante oplossingen om signing en decoratie te combineren.

img-outdoor-6.jpg

Coala one way

img-outdoor-2.jpgCoala textile Outdoor Blind

img-outdoor-3.jpgCoala textile Outdoor Shade

Antalis heeft een breed assortiment om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Houd rekening met de plaats waar u uw buitenreclame wilt toepassen, dit zal van invloed zijn op uw materiaalkeuze. Duurzaamheid, direct zonlicht en gebruikstoepassing hebben effect op de te gebruiken materialen.

Plaatmaterialen, banners, papier en laminaten, folie voor raamdecoratie, zelfklevend vinyl, zonwering, plottervinyl, neem contact met ons op voor advies over het beste materiaal voor uw project.

Outdoor media is ook geschikt voor decoratie

img-outdoor-4.jpg