Nieuws, Nieuws, Kantooromgeving

Premium Data Copy®-kantoorpapier biedt betere prestaties met nieuwe producteigenschappen

22 sep 2022 —
Afdrukken
Data Copy, lid van 1% for the Planet

De manier waarop we werken en de documenten die we produceren zijn continu aan verandering onderhevig. De vraag naar inkjetprinters, zowel thuis als op kantoor, neemt toe en daardoor komt er ook steeds meer aandacht voor het papier dat we gebruiken.

De manier waarop we werken en de documenten die we produceren zijn continu aan verandering onderhevig. De vraag naar inkjetprinters, zowel thuis als op kantoor, neemt toe en daardoor komt er ook steeds meer aandacht voor het papier dat we gebruiken.

Om aan deze vraag en aan de vraag van markten naar meer milieubewuste producten te voldoen, heeft Antalis de range Data Copy® kantoorpapier uitgebreid door de ontwikkeling van een aantal indrukwekkende nieuwe eigenschappen. Deze nieuwe voordelen vormen een aanvulling op het toch al indrukwekkende imago van Data Copy op het gebied van milieu en prestaties.

Gecertificeerde ColorLok® voor inkjetprinters

Dankzij de behandeling met ColorLok® is Data Copy® verbeterd en biedt het zelfs betere prestaties en printkwaliteit bij gebruik in inkjetprinters, voor levendige kleuren en krachtigere zwarttinten, waardoor het ideaal is voor zowel thuis als op kantoor.

 

ColorLok Technology logo

Data Copy® is lid van 1% for the Planet

Om de duurzaamheid en positieve invloed op het milieu te versterken, is het Data Copy®-merk lid geworden van 1% for the Planet. De organisatie 1% for the Planet vertegenwoordigt een wereldwijd netwerk van bedrijven, personen en non-profitorganisaties die antwoorden proberen te vinden op de dringendste milieuonderwerpen. Het koppelt bedrijven aan goedgekeurde non-profitorganisaties om ze te helpen bij hun milieu-initiatieven.

Als lid van 1% for the Planet doneert het Data Copy®-merk 1% van de omzet aan milieuorganisaties en projecten.

Er is ook een nieuwe verpakking ontworpen zodat de doos en het wikkel 100% recyclebaar zijn, met behoud van de vochtwerende eigenschappen.

Data Copy-papier is FSC®-gecertificeerd en bekroond met een Europees Ecolabel, waardoor het de beste milieuprestaties levert in de markt.

 

 

1% for the Planet logo

Een complete serie van premium papiersoorten van 75 tot 120 g

De Data Copy®-serie is aangevuld met nieuw 120-grams A4-papier. Dit gramgewicht vult de bestaande brede serie van papiersoorten aan en biedt tal van toepassingsmogelijkheden waarmee u thuis en op kantoor visueel aantrekkelijke en professionele documenten kunt printen.

 

Data Copy riem

 

40 jaar ervaring

Data Copy® is altijd al uitzonderlijk kantoorpapier geweest. Het merk bestaat al sinds 1983 en zet zich na bijna 40 jaar nog altijd in om gebruikers papier van hoge kwaliteit te bieden zodat ze echt het verschil kunnen maken. De nieuwe eigenschappen, de ColorLok-technologie, verbeterd en 100% gerecycled verpakkingsmateriaal en en het nieuwe 1% for the Planet lidmaatschap zullen ongetwijfeld in goede aarde vallen bij gebruikers die kwaliteit en milieu belangrijk vinden.

 

Leuke sfeer op kantoor met Data Copy

 

Laat het kantoor lachen. Data Copy®.