SCHOTSE ACTIEWEKEN

Wordt het gin, single malt of zalm?

Koop tijdens onze Schotse actieweken voor minimaal 600 euro aan Conqueror, Keaykolour, Pop'Set, Curious Collection, Opale, Creative labelsRives of Olin en stuur ons uw drukvoorbeeld. U krijgt dan van ons een heerlijke gin of single malt whisky of zalm cadeau!

Banner_AWCP_Olin_1110x515.jpg

Wat moet u doen om in aanmerking te komen voor deze actie? Voldoet u aan alle actievoorwaarden en kunt u ons uw drukvoorbeeld overhandigen binnen de actieperiode? Vul dan hieronder uw gegevens in en uw accountmanager neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Actievoorwaarden:

* De actieperiode loopt van 29 oktober t/m 31 december 2019.

* Minimale orderwaarde is 600 euro voor één order.

* Een goed drukvoorbeeld (op één van de bovengenoemde merken) moet in ons bezit zijn gedurende de actieperiode om in aanmerking te komen voor het geschenk.

* De drukvoorbeelden mogen gebruikt worden en worden door inzending automatisch eigendom van Antalis. Ze worden niet retour gegeven.

* De gin, whisky of zalm wordt door de accountmanager uitgereikt zolang de voorraad strekt.

* De actie is geldig op bestellingen via sales advisors, de webshop en calculatiepakketten.

* Geldig alleen voor voorraadartikelen van de merken Conqueror, Keaykolour, Pop'Set, Curious Collection Opale, Creative labels, Rives of Olin.

* Alleen drukvoorbeelden waarvoor online het inschrijvingsformulier compleet werd ingevuld, kunnen deelnemen aan de actie. Het drukvoorbeeld moet gemaakt zijn van papier gekocht uit voorraad in de actieperiode, met een minimumwaarde van € 600,- in één order. Mixen is toegestaan. Meerdere drukvoorbeelden gemaakt met papier uit 1 order gelden als 1 drukvoorbeeld. Maximaal 3 drukvoorbeelden per klant kunnen deelnemen aan de actie.