Openingstijden (8u30-17u30)
Contact
Antalis Reward Club

Antalis Reward Club voor Office Resellers

A4&more is een loyaliteitsprogramma dat u beloont voor uw aankopen van sommige van de meest herkenbare papiermerken in de markt.

Als u een wederverkoper of printer bent die Xerox-, Image-, Data Copy-, Color Copy- of Pioneer-papier koopt, belonen we u met punten. U kunt deze punten gebruiken om een groot aantal generieke of reclamegeschenken te kopen om u te helpen deze merken bij uw klanten te promoten.

Punten worden maandelijks verzameld en extra punten en geschenken kunnen worden verzameld bij deelname aan promoties en andere activiteiten op de A4 & more-website. Punten verlopen niet zolang u actief blijft in het programma.

Het is simpel, Antalis-papier kopen, punten verzamelen, genieten van de beloningen.

Registreer vandaag en krijg 200 GRATIS punten.

 

Ban-antalis-A4_more_benelux.jpg

Antalis Reward Club

Hoe te registreren?

Het is eenvoudig, ga naar www.a4more.com, selecteer uw land en volg de instructies om een nieuw account aan te maken.

Binnen 48 uur ontvangt u uw nieuwe inloggegevens. Wanneer u voor de eerste keer inlogt, ontvangt u automatisch 200 BONUSPUNTEN!

Indien gewenst kan uw Antalis contactpersoon u helpen bij het aanmaken van uw nieuwe account.

A4&more - waar loyaliteit beloond wordt!

Wederverkopers programma, tools en beloningen

a4&more beloningenA4&more Rewards

Bekijk de vele beloningen die we aanbieden voor uw incentiveprogramma's. U krijgt toegang tot de nieuwste telefoons, laptops en televisies, een enorme verscheidenheid aan cadeaubonnen en nog veel meer om loyaliteit te stimuleren als onderdeel van uw bredere klantenloyaliteitsprogramma's.

MerkgeschenkenMerken promoten

Antalis ondersteunt de promotie van de A4&more clubmerken; Xerox, Image, Data Copy, Pioneer en Color Copy door u geschikte media en effectieve merkgeschenken aan te bieden. Blader door de vele geschenken die we aanbieden, zoals pennen, notitieboekjes, flashdrives, rugzakken en nog veel meer. Gebruik deze in uw promoties, om gewaardeerde klanten of klanten te bedanken of om uit te delen aan uw eigen personeel.

Media Hub

Op de loyaliteitswebsite van A4&more vindt u de nieuwste reclamebanners, video's, riem- en doosafbeeldingen voor de papiermerken die u koopt en verkoopt.

Gebruik de afbeeldingen en video's voor uw promoties, merkbekendheidscampagnes en websites.

We kunnen de video's zelfs aanpassen door uw bedrijfslogo eraan toe te voegen.

Snelle en gemakkelijke toegang tot digitale beelden, met één klik op de knop!

Media Hub