Openingstijden (8u30-17u30)
Contact

We hebben papier voor iedere behoefte

Antalis is u van dienst op gebied van gedrukte communicatie met een breed assortiment papier, karton, enveloppen en speciale media zoals creatieve papieren, synthetische producten en labels.

Doordat wij de grootste papierdistributeur zijn in Europa, bieden we meer dan producten alleen: we helpen klanten om digitaal drukwerk naar een hoger niveau te tillen, hun creativiteit tot uiting te brengen en 'groene' doelstelling te behalen.

Boek grafische sector

Brochure-Ongestreken-papier-NL_960x600.jpg

Ongestreken papier brochure

Raadpleeg de brochure

BO12 box

BO12

Ontdek de 12 interviews

Creatief papier

Conqueror logo

Sinds 1888 is Conqueror de universele standaard voor een huisstijl van hoge kwaliteit. Beschikbaar met verschillende afwerkingen, tinten en watermerken.

Keaykolour logoMet 48 kleuren, de natuurlijke uitstraling en hoge stijfheid is Keaykolour het perfecte papier voor moderne en stijlvolle communicatie en verpakkingen.

Pop Set logoMet 34 kleuren, gramgewichten van 80 g/m2 tot en met 400 g/m2, een gladde afwerking en bijpassende enveloppen is Pop'Set dé oplossing voor uw huisstijl - en creatieve drukwerk.

Curious Collection logoCurious Collection biedt gewaagd en onconventioneel creatief papier en karton voor high-end communicatie. Van visitekaartjes, flyers en uitnodigingen tot verpakkingen.

Rives logoRives is een prachtige collectie van tijdloos, elegant en chic papier met variaties in oppervlaktestructuren.

Products-home-refit.jpgOntdek de 2 afwerkingen en 5 kleuren van Refit, het nieuwe creatieve papier gemaakt van 15% vezels uit de textiel industrie en 40% recyclede vezels.

Offset papier

Olin logo

Van premium ongestreken design papier voor bedrijfscommunicatie en publicaties tot creatieve substraten met aandacht voor het milieu, het Olin biedt ontwerpers alles wat ze nodig hebben door middel van creativiteit. 

Print Speed logoPrint Speed is een range ongestreken offset en preprint papier. Het heeft een hoge witheid en hoge opdikking. Het papier is FSC®-gecertificeerd.

Edixion logo

Edixion is een veelzijdig, ongestreken papier. Ideaal voor drukken op hoge snelheid in grote hoeveelheden. FSC® gecertificeerd en geschikt voor offset en preprint.

Mohawk logo

Mohawk Superfine Digital i-Tone: het premium ongestreken papier met een unieke structuur is een bron van inspiratie voor ontwerpers.

Munken logo _ 580x280.jpg

Munken Design is een brede range ongestreken designpapier, speciaal ontwikkeld voor creatieve en opvallende uitingen. Verkrijgbaar in 4 tinten en twee verschillende oppervlaktes. 

Recycled papier

Nautilus logo

Dé referentie in recycled papier. In High White of Classic variant.

Cocoon logo

Cocoon Silk is een zijdezacht machinegestreken papier van topkwaliteit, 100% recycled en 100% wit.

Cyclus logo

Cyclus Silk, het authentieke recyclede papier.

Karton

Invercote logo

Invercote sulfaatkarton: voor alle verpakkings- en grafische toepassingen. Keus uit éénzijdig (G) of tweezijdig (Creato) gestreken.

Metsa_Horiz_Logo_Color_RGB-resize580x280.pngMetsäBoard vouwkarton, een assortiment vouwkarton voor consumentenverpakkingen, displays, point-of-sale toepassingen of grafische producten. Digitaal druk mogelijk.

Gestreken papier

Novatech logoHet beste gestreken papierassortiment voor een hoge productiviteit: Novatech,  geschikt voor offset en digitaal drukwerk.

Speciale media

Reacto logo

reacto zelfkopiërend papier, de perfecte oplossing voor meerbladige documenten. Beschikbaar in alle veelgebruikte formaten en kleuren. Ook in digitale variant.

Xerox logoXerox speciale media, oplossingen die verder gaan dan papier. Waterbestendige media, klantenkaarten, duurzame producten, polsbandjes, beveiligingsproducten en meer.

UPM Raflatac logoRaflatac, een compleet assortiment zelfklevend materiaal. Geschikt voor labeltoepassingen voor marketing, informatie en instructies.

Polyart logo

Polyart synthetisch papier ziet eruit, voelt, print en converteert als een premium mat gestreken papier, maar is bestand tegen water, de invloeden van het weer, vet, chemicaliën en is zeer scheurbestendig.