Openingstijden (8u30-17u30)
Contact

We hebben papier voor iedere behoefte

Antalis is u van dienst op gebied van gedrukte communicatie met een breed assortiment papier, karton, enveloppen en speciale media zoals creatieve papieren, synthetische producten en labels.

Doordat wij de grootste papierdistributeur zijn in Europa, bieden we meer dan producten alleen: we helpen klanten om digitaal drukwerk naar een hoger niveau te tillen, hun creativiteit tot uiting te brengen en 'groene' doelstelling te behalen.

Products-home-image.jpg

Digital Print catalogus NL

Online catalogus

Raadpleeg de Digital Print catalogus

BO12-content.jpg

BO12

Ontdek de 12 interviews

Creatief papier

Products-home-conqueror.jpg

Sinds 1888 is Conqueror de universele standaard voor een huisstijl van hoge kwaliteit. Beschikbaar met verschillende afwerkingen, tinten en watermerken.

Products-home-keaycolour.jpgMet 48 kleuren, de natuurlijke uitstraling en hoge stijfheid is Keaykolour het perfecte papier voor moderne en stijlvolle communicatie en verpakkingen.

Products-home-popset.jpgMet 34 kleuren, gramgewichten van 80 g/m2 tot en met 400 g/m2, een gladde afwerking en bijpassende enveloppen is Pop'Set dé oplossing voor uw huisstijl - en creatieve drukwerk.

Products-home-curious.jpgCurious Collection biedt gewaagd en onconventioneel creatief papier en karton voor high-end communicatie. Van visitekaartjes, flyers en uitnodigingen tot verpakkingen.

Products-home-rives.jpgRives is een prachtige collectie van tijdloos, elegant en chic papier met variaties in oppervlaktestructuren.

Offset papier

Products-home-olin.jpg

Olin is de meest complete premium offset lijn in de markt. Beschikbaar van 50 t/m 400 g/m2, in vijf verschillende wittinten en drie afwerkingen. 

Products-home-printspeed.jpgPrint Speed is een range ongestreken offset en preprint papier. Het heeft een hoge witheid en hoge opdikking. Het papier is FSC®-gecertificeerd.

Products-home-edixion.jpg

Edixion is een veelzijdig, ongestreken papier. Ideaal voor drukken op hoge snelheid in grote hoeveelheden. FSC® gecertificeerd en geschikt voor offset en preprint.

Products-home-mohawk.jpg

Mohawk Superfine Digital i-Tone: het premium ongestreken papier met een unieke structuur is een bron van inspiratie voor ontwerpers.

Munken_Logo_580x280.jpg

Munken Design is een brede range ongestreken designpapier, speciaal ontwikkeld voor creatieve en opvallende uitingen. Verkrijgbaar in 4 tinten en twee verschillende oppervlaktes. 

Recycled papier

Untitled design (86).jpg

Dé referentie in recycled papier. In High White of Classic variant.

Ontwerp zonder titel.jpg

Cocoon Silk is een zijdezacht machinegestreken papier van topkwaliteit, 100% recycled en 100% wit.

Ontwerp zonder titel (1).jpg

Cyclus Silk, het authentieke recyclede papier.

Karton

Products-home-invercote.jpg

Invercote sulfaatkarton: voor alle verpakkings- en grafische toepassingen. Keus uit éénzijdig (G) of tweezijdig (Creato) gestreken.

Products-home-metsaboard.jpgMetsäBoard vouwkarton, een assortiment vouwkarton voor consumentenverpakkingen, displays, point-of-sale toepassingen of grafische producten. Digitaal druk mogelijk.

Gestreken papier

Products-home-novatech.jpgHet beste gestreken papierassortiment voor een hoge productiviteit: Novatech,  geschikt voor offset en digitaal drukwerk.

Products-home-tomotto.jpg

tom&otto is machinegestreken papier met een perfecte runnability op de pers. Het heeft een optimale droging. Geschikt voor offset en digitaal drukken.

Speciale media

Products-home-reacto.jpg

reacto zelfkopiërend papier, de perfecte oplossing voor meerbladige documenten. Beschikbaar in alle veelgebruikte formaten en kleuren. Ook in digitale variant.

PowerCoatAlive_580x280.jpgPowerCoat Alive, de verbinding tussen drukwerk, smartphones en het internet.

Products-home-xerox.jpgXerox speciale media, oplossingen die verder gaan dan papier. Waterbestendige media, klantenkaarten, duurzame producten, polsbandjes, beveiligingsproducten en meer.

Products-home-upm.jpgRaflatac, een compleet assortiment zelfklevend materiaal. Geschikt voor labeltoepassingen voor marketing, informatie en instructies.