Maak een goede indruk met wenskaarten!

12 jan 2020 —
Afdrukken
Untitled design - 2020-01-15T160142.397.jpg

Wenskaarten zijn onmisbaar voor het vieren van belangrijke momenten in het leven: geboorten, bruiloften, verjaardagen, feestdagen, enz. Maar wenskaarten zijn nog meer dan dat. Het ontwerp en het gekozen papier schetsen een beeld van de afzender.

Wenskaarten zijn onmisbaar voor het vieren van belangrijke momenten in het leven: geboorten, bruiloften, verjaardagen, feestdagen, enz. Maar wenskaarten zijn nog meer dan dat. Het ontwerp en het gekozen papier schetsen een beeld van de afzender.

image-from-the-document-manager

 

 

Het papier dat u kiest voor een wenskaart en het creatieve ontwerp helpen een boodschap over te brengen. Bij Antalis is een inspirerende reeks creatief papier beschikbaar: premium, gekleurd, met textuur en in verschillende afwerkingen.

 

img-gretting-card-2.jpg

Het elegante papier van Conqueror

Wenskaarten kunnen een elegante en verfijnde uitstraling hebben. De subtiele textuur van Conqueror is hiervoor de beste keuze. Conqueror Connoisseur 100% Cotton is hét papier voor luxe wenskaarten of voor het gebruik in boekdruktechnieken. Conqueror is verkrijgbaar in een brede range aan afwerkingen en in een ruim pallet van witte schakeringen tot een roomkleur, aangevuld met schakeringen van grijs tot diep zwart.

 

 

Met wenskaarten kunt u de zintuigen van de ontvanger verrassen!

Dat doet u met een uniek tactiel papier, een subtiel visueel effect of een speciale kleur. Het assortiment creatieve papiersoorten van Curious Collection verlegt de grenzen in alle richtingen: kleur, gevoel en visuele effecten. Kies uit zes verschillende creatieve mogelijkheden: Matter, Metallics, Skin, Touch, Translucents en de recentste innovatie: Alchemy.

 

 

img-gretting-card-4.jpg

Curious Translucent

Als u een vleugje elegantie of een extra boodschap wil toevoegen aan uw wenskaart, zal  het gebruik van doorschijnend papier uw ontwerp naar een hoger niveau tillen en uw boodschap op een subtiele manier overbrengen. U kunt ook verschillende kleuren met elkaar combineren uit het assortiment met heldere, diepe, lichte en metallic varianten voor meer creatieve opties. 

 

 

Curious Skin

Met een zacht oppervlak en een mat visueel effect is Curious Skin niet alleen een plezier voor het oog maar ook voor de vingertoppen. De speciale anti-vingerafdruk behandeling zorgt dat de kaart lang mooi blijft. 

Curious Metallics

Het natuurlijk velijn oppervlak van Curious Metallics laat de prachtige metallic glans nog beter uitkomen. Met de brede kleurselectie waaronder een grote variatie pasteltinten, is deze range perfect voor geboortekaartjes of trouwkaarten. Digitaal te bedrukken met de meeste dry toner machines en daardoor de perfecte keus voor grote én kleine oplages.

Curious Matter

Met de zijdezachte textuur van fijn zand in combinatie met de diepe en felle kleuren, spreekt Curious Matter onmiddellijk de zintuigen van de ontvanger aan. 

 

 

Curious Alchemy

Met het effect van verweerd metaal krijgen wenskaarten een unieke en stoere urban stijl.

Curious Touch

Curious Touch heeft een uniek, zacht, perzikachtig gevoel aan één zijde van het papier.

img-gretting-card-3.jpg

Val op met kleuren!

Van lichte tinten tot fel rood, roze, blauw en groen: het pallet van Pop’Set biedt u dit met de afwerking van glad premium ongestreken papier en een ruime keuze aan bijpassende enveloppen. Pop’Set is ook geschikt voor de meeste digitale printers voor het geval u uw drukwerk wil personaliseren of een kleine oplage nodig heeft. 

 

 

Maak klassieke wenskaarten met geometrische patronen en structuren

Het Rives assortiment bevat een fantastische selectie aan patronen die passen bij het creatieve ontwerp van uw wenskaart!

Rives Dot: geometrische textuur met fijne puntjes.
Rives Design: patroon met een fijne, net-achtige textuur en een eigentijdse, geometrische look.
Rives Laid: biedt het klassieke laid patroon met zijn horizontale, geribbelde textuur.
Rives Shetland: het oppervlak van Rives Shetland roept subtiel de textuur van fijne wollen stof op.

Voor tijdloze maar moderne wenskaarten bieden de texturen uit de Rives-reeks een breed scala aan stijlen, van geometrisch of klassiek tot de textuur van stof. De exclusieve Dot-textuur geeft uw communicatie een modern uiterlijk terwijl Rives Laid of Rives Tradition authenticiteit uitstralen.

 

 

img-gretting-card-6.jpg

img-gretting-card-7.jpg

Papier met bijpassende enveloppen

De enveloppen die u gebruikt, spelen een belangrijke rol in het aanspreken van de ontvanger. De juiste keuze zorgt dat de ontvanger wordt aangemoedigd de envelop te openen en de kaart te lezen. 

Met of zonder venster, gekleurd of wit, doorschijnend of met een speciale afwerking… Antalis biedt een breed assortiment enveloppen om uw wenskaarten in de versturen.

Kaarten kunnen gepersonaliseerd worden met digitaal drukken

Wenskaarten kunnen gepersonaliseerd worden met foto’s en persoonlijke berichten om de ontvanger zich speciaal te laten voelen. 
Wenskaarten kunnen nog persoonlijker gemaakt worden met speciale digitale effecten: reliefdruk, foliedruk, witte inkt, verhoogde inkt, folie, metallic inkt, fluorescerende inkt en dit zijn slechts enkele voorbeelden van digitale veredelingen voor wenskaarten.