logo-xerox-campagneoffice.jpg

Xerox verbruiksartikelen: een toonaangevend merk

Xerox staat garant voor kwaliteit. Antalis is dan ook een trotse leverancier van dit hoog aangeschreven merk van verbruiksartikelen. Bij ons koopt u tegen een voordelige prijs producten van dit internationale merk. Het merk is de naam bij uitstek wanneer u zoekt naar een kantoorartikelen. Xerox heeft een geschiedenis van meer dan 80 jaar en vond ooit de kantoorprinter uit.

Xerox voor al uw papier en printbenodigdheden

Er zijn weinig merken op de markt.die zo een hoge kwaliteit van producten aanbieden. Xerox heeft alles in huis van zelfkopiërend papier en textiel transferpapier tot de producten die nodig zijn voor een afdruk op metaal of afdrukken op gerecycled papier.

Ook wanneer u Xerox verbruiksproducten gebruikt om bijvoorbeeld transferpapier zelfklevende plastic etiketten, voorgesneden stickers, , of zelfs automotive seats te bedrukken is de kwaliteit hoog.

De producten van Xerox zijn goed voor zowel laserprinters als inkjet printers. Het papier van het merk is ideaal om de beste kleuren uit de toner te halen en staat garant voor goede kwaliteit afdrukken.

Ongeacht het merk van uw printer- Brother, Lexmark, Kyocera - of cartridges die u gebruikt: de originele verbruiksartikelen van Xerox halen het beste uit elke pagina die u print. Daarnaast zorgt de kwaliteit ervoor dat er minder onderhoud nodig is voor printer.

Voor al uw zakelijke printergebruik

Er is een Xerox verbruiksartikel voor het afdrukken van elk soort print. Dankzij Xerox kunt u filmpolyester , kwaliteitspapier, en zelfs een gepersonaliseerde muismat of reclametas bedrukken. , De bij het afdrukken van zelfklevende etiketten en op gerecycleerd papier is altijd hoogwaardig. Xerox is dan ook in veel landen het meest gebruikt bij originele verbruiksartikelen. Xerox help u uw problemen oplossen en helpt uw onderneming te groeien dankzij tijdbesparende printing. Het papier leent zich bijzonder goed voor rapporten en andere originele verbruiksartikelen. De producten van Xerox kunt u gebruiken voor veel soorten menukaarten en elk type printer. De inktcartridges en toners zijn compatible met de meeste merken en geldbesparend.

Bij Antalis kunt u genieten van competitieve prijzen en een topservice. De befaamde printkwaliteit van het merk zorgt voor een superieure visuele impact wanneer u gedetailleerde printopdrachten moet doen. Ongeacht of u een grote onderneming heeft of een eenmanszaak met een gewone laserprinter, bij Antalis vindt u exact wat u nodig heeft om uw groei te ondersteunen.

Eindeloos veel printopties met Xerox

De producten van het merk zijn ideaal voor het gebruik van een digital copier, Indruk laser of voor speciaal te drukken verbruiksartikelen. Xerox wordt zowel door ondernemingen als particulieren gebruikt. Xerox is het ideale merk voor papier, toner en cartridge benodigdheden voor de vaak voorkomendste printers. De producten zijn bewezen kostenbesparend te zijn en uitermate compatibel te zijn met Brother, Kyocera, Lexmark, Landen en Oki printers en cartridges. Daarom kunt u er zeker van zijn dat als u Xerox gebruikt voor afdrukken op gerecycleerd papier, textiel transferpapier, en zelfkopiërend papie met een laserprinter dit veilig kan gebeuren. Ongeacht het gebruik en het medium de kleuren en print kwaliteit zijn altijd scherp. Kortom, de producten van Xerox komen met een garantie van kwaliteit en veiligheid. Er zijn verbruiksartikelen te vinden voor zo goed als elke print en soort papier. Wilt u bestellen bij Antalis of een samenwerking aangaan? Dan kunt u ons vrijblijvend contacteren op onze contactpagina. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder. Neem ook contact op als u vragen heeft over ons assortiment

PRODUCTCATEGORIE
PRODUCTCATEGORIE
PRODUCT
TOEPASSING
MILIEUKENMERK
GREEN STAR SYSTEM
BASISKLEUR
KLEURNAAM
G/M²
FORMAAT DIN
FORMAAT
DIKTE (µ)
DIKTE (MM)
BASISMATERIAAL
PRINTTECHNOLOGIE
OPPERVLAK
TECHNISCHE INFORMATIE
AANVOELEN
LOOPRICHTING
LIJM / SLUITING
RUGTYPE
BEDRUKKING & AFWERKING
ETIKETTYPE
AANTAL ETIKETTEN PER VEL
FORMAAT DRAGER ETIKETTEN
AANTAL VEL
DETAILS
AANTAL BEPRINTBARE ZIJDEN
VERPAKKING
GARANTIES
Toon 1 - 20 resultaten van 60
Sorteren op

Populaire producten