PRODUCTCATEGORIE
PRODUCT
G/M²
BREEDTE (MM)
ROLLENGTE (M)
OPPERVLAK
BEDRUKKING & AFWERKING
MILIEUKENMERK

Gecoat Papier

h2> Duurzaam gecoat papier

Bent u op zoek naar een papier dat geschikt is voor hoogwaardige prints? Ons duurzaam gecoat papier is geschikt voor diverse documenten, afbeeldingen, grafieken nog veel meer toepassingen.

In onze webshop kunt u naast gecoat papier nog andere soorten kantoorpapier vinden, zoals bijvoorbeelde ongestreken papier. Door te bestellen bij ons kunt u gerust zijn dat u kwalitatief hoogwaardig gecoat papier snel bij u thuis of op kantoor geleverd krijgt.

Wat is gecoat papier?

Gecoat papier noemen we vaak ook wel gestreken papier. Het papier is van strijklagen voorzien. Dit type papier heeft een gesloten oppervlakte. Dit zorgt ervoor dat het papier watervast is en de inkt niet in het papier trekt

.

Daardoor zijn de kleuren helderder en scherper. Ook de lijnen zien er strakker uit omdat de inkt niet gaat uitvloeien. Het grote voordeel aan gecoat papier is dat het heel wat minder inkt gebruikt. Het inktverbruik van gestreken papier is tot maar liefst 25% lager dan dat van ongestreken papier. Dit helpt u en uw onderneming om de inktkosten te drukken wanneer u in grote aantallen of afbeeldingen print.Gestreken papier kan gecoat zijn aan een enkele of aan beide zijden. Deze strijklaag heeft een laagdikte van minimaal 5 gram per vierkante meter. In sommige gevallen kan dit gaan tot 15 gram per vierkante meter. Deze coating kan tijdens de productie ook achteraf aangebracht worden tijdens de fabricage. Dit noemen we machine gestreken papier.

Papier geschikt voor al uw hoogwaardige drukwerkGecoat papier is uitermate geschikt om professionele designs en kunstdruk op te printen, zoals bouwplannen of een logo-ontwerp.Daarnaast zorgt de coating ook voor een visueel uiterlijk en een verhoging van het basisgewicht en de dichtheid van het papier. In bepaalde gevallen kan er ook een vet- of gasdichtheid zijn wanneer de coating van het papier daarvoor wordt ontworpen.

Waarom uw gecoate printpapier bij Antalis kopen?We hebben papier voor thuisgebruik en op kantoor U kunt bij ons ook grotere bestellingen plaatsen in een handige verpakking. We breiden ons papierassortiment voortdurend uit, dus houd zeker onze website in de gaten voor onze aanbiedingen.Bij Antalis kunt u er zeker van zijn dat u duurzaam en hoogwaardig fsc-papier en materiaal koopt tegen een competitieve prijs. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling snel tot aan uw huis, kantoor of school geleverd krijgt

.

Uiteraard hebben wij ook wit ungecoat papier, gekleurd papier en eco papier. Het is ook mogelijk om bij ons speciale soorten papier te kopen zoals kantoorartikelen bestellen voor op het werk of voor in uw thuiskantoor.

Heeft u vragen over ons duurzaam gecoat papier? Neem contact op via onze contactpagina en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Toon 1 - 5 resultaten van 5
Sorteren op

Populaire producten