PRODUCTCATEGORIE
PRODUCT
G/M²
BREEDTE (MM)
OPPERVLAK
BEDRUKKING & AFWERKING

Fotopapier

Indien u fotopapier van goede kwaliteit én voor een eerlijke prijs zoekt, bent u bij Antalis aan het juiste adres. Ons assortiment fotopapier biedt namelijk voor ieder wat wils. Van glanzend fotopapier tot een matte uitvoering: bekijk hieronder het assortiment en bestel uw fotopapier eenvoudig via de website.

Wat is fotopapier en hoe gebruikt u het?

Fotopapier is een speciaal type papier dat is ontworpen om scherpe, hoogwaardige afbeeldingen te produceren. In een zakelijke context wordt fotopapier vaak gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals marketingmateriaal, presentaties en grafische ontwerpen. Het gebruik van fotopapier is eenvoudig: u plaatst gewoon het fotopapier in uw professionele printer en selecteert de juiste afdrukinstellingen. Selecteer de foto die u wilt afdrukken en druk op print. Het resulteert in professioneel ogende visuele materialen, zoals productbrochures, posters of afbeeldingen voor zakelijke rapporten.

Fotopapier van Antalis

Bij Antalis bieden we fotopapier van het merk Coala. Dit fotopapier is verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingen, waaronder glans, mat en satijn, om aan specifieke zakelijke behoeften te voldoen. Het is een kosteneffectieve manier om indruk te maken op klanten en partners met visueel aantrekkelijke documenten en afbeeldingen. Coala fotopapier is geschikt voor verschillende soorten printers, zolang er maar gebruik wordt gemaakt van waterbased inkjet, de- en pigmentinkten.

Bestel al uw fotopapier bij Antalis!

Bestel uw fotopapier gemakkelijk en snel via onze webshop! Indien u nog vragen heeft over het fotopapier of over de dienst van Antalis, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze experts helpen u graag verder.

Naast fotopapier bieden we ook: premium kopieerpapier, gekleurd kopieerpapier, fotopapier, universeel kopieerpapier, ongestreken papier, printpapier voor kleurenlaserprinters, transparant papier en standaard laserpapier.

Uw bestelling wordt altijd binnen 72 uur bij u bezorgd. En om u te bedanken voor uw eerste bestelling bij Antalis, helpen we u met besparen. U betaalt namelijk eenmalig geen verzendkosten!

Toon 1 - 5 resultaten van 5
Sorteren op

Populaire producten