PRODUCTCATEGORIE
TYPE PRODUCT
MERK
BASISMATERIAAL
UITWENDIG BASIS MATERIAAL
TOEPASSING
GREEN STAR SYSTEM

Verzendkokers

Kartonnen verzendkokers zijn zeer handige verpakkingen, omdat ze ergonomisch zijn en uw producten goed beschermen tegen stoten, buigen en pletten. Heeft u een postkoker nodig voor het versturen van bijvoorbeeld documenten, posters of voorwerpen, dan biedt Antalis een ruime keuze aan modellen: vierkante, ronde, telescopische of driehoekige (golf)kartonnen kokers. Bekijk hieronder direct ons assortiment en lees meer over de verschillende verzendkokers van Antalis.

Kokers en kartonnen dozen voor uw postpakketten

Fabrikanten van verpakkingen, dozen en kartonnen kokers zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de sluitsystemen en de kwaliteit van de aangeboden producten om de papieren documenten die u hierin verzendt, beter te kunnen bewaren. De sluitsystemen zorgen ervoor dat postzendingen onbeschadigd op de plek van bestemming komen. Met kartonnen verzendkokers kunt u posters, kaarten en zelfs officiële documenten verzenden die niet mogen vouwen of kreuken.

Duurzame kokers van hoge kwaliteit

De kokers kunnen ook worden gebruikt om uw documenten op te slaan, zodat ze in de oorspronkelijke staat bewaard blijven. U kunt deze aanpassen aan uw persoonlijke wens: de lengte van een koker kan namelijk variëren van 31 tot 163 centimeter. De kwaliteit van de materialen die worden gebruikt om de online beschikbare verzendkokers te vervaardigen, garandeert hun sterkte en betrouwbaarheid. Antalis biedt verpakkingen aan die gemaakt zijn van 100% natuurlijke en gerecyclede grondstoffen, waardoor de verzendkokers goed in een duurzaam beleid passen. Daarnaast kunt u binnen ons assortiment kiezen voor kartonnen verzendkokers met plastic deksel of volledig van karton.

Diverse varianten kartonnen kokers


Antalis biedt een ruime keuze aan modellen:


Ieder soort koker heeft zijn eigen voordelen. De vierkante kartonnen kokers zorgen voor een goede stabiliteit van het pakket tijdens opslag of levering en maken het gemakkelijker te vervoeren. De inhoud kan daarnaast makkelijk in de koker geschoven worden. De driehoekige kokers zijn eenvoudig in gebruik, nemen weinig opslagruimte in beslag en rollen niet weg tijdens verzending. Telescopische kokers zijn extra beschermende kokers en zijn in lengte aanpasbaar, wat ze zeer geschikt maakt voor lange producten.

Kartonnen verzendkokers zijn economische en praktische oplossingen voor uw postzendingen. Het zijn zogenaamde zelfdragende verpakkingen. Onze verzendkokers worden geleverd met een plastic einddop of kleppen, met of zonder sluitstrip. Een kwalitatieve en lichte verzendverpakking voor uw belangrijke documenten, die op maat gekozen kan worden, of op maat kan worden gemaakt (indien u kiest voor de telescopische kokers). Kies de vorm die het best bij uw behoeften past: rond, vierkant of driehoekig. Met deze verscheidenheid aan vormen bespaart u veel ruimte, zowel voor opslag als voor vervoer.

Accessoires bij de kartonnen koker


Aarzel niet om uw aankopen aan te vullen met opvulmateriaal, luchtkussenfolie of schuimfolie om breekbare voorwerpen beter te beschermen. Of ontdek de andere soorten verzendverpakkingen die u kunt gebruiken voor de verzending van uw goederen.

Kartonnen verzendkokers bestellen? Kom naar Antalis!

Bestel nu eenvoudig uw kartonnen verzendkokers via onze online webshop. Met ons uitgebreide assortiment en een ruime keuze aan formaten hebben we altijd de juiste koker die aansluit bij uw wensen. Naast kartonnen verzendkokers, bieden we ook kartonnen brievenbusdoosjes, kartonnen sorteerdozen en beschermenveloppen aan.


Na het plaatsen van uw bestelling, wordt deze binnen 24 tot 72 uur bij u bezorgd. Bovendien zijn bij uw eerste bestelling bij Antalis de verzendkosten helemaal gratis.

Toon 1 - 5 resultaten van 5
Sorteren op

Populaire producten