PRODUCTCATEGORIE
TYPE PRODUCT
MERK
BASISMATERIAAL
BASISKLEUR

Verpakkingsetiketten

Antalis biedt een breed assortiment aan verpakkingsetiketten voor het opvolgen en identificeren van uw verzendingen. De verpakkingsetiketten hebben verschillende toepassingen. De etiketten zijn beschikbaar in diverse soorten.

Verpakkingsetiket

Het verpakkingsetiket is essentieel wanneer u een pakket moet versturen. Het wordt op een Amerikaanse doos, een pallet of een andere verpakking geplakt en geeft in één oogopslag essentiële informatie voor een goede verwerking. Dankzij de correcte markering en identificatie van de producten wint u kostbare tijd, of het nu is voor de opslag of het transport van goederen. Deze rollen met verpakkingsetiketten zijn gewoon onmisbaar.

Met verpakkingsetiketten zorgt u ervoor dat uw pakketten op de juiste plaats terechtkomen

Een pakket met een correct etiket, is een pakket dat in goede staat op de juiste plaats aankomt. Daarvoor bieden wij een reeks zelfklevende etiketten van goede kwaliteit die voldoen aan uw identificatie- en markeringsbehoeften.

U vindt er bijvoorbeeld voorgedrukte etiketten met daarop de voorzorgsmaatregelen die moeten worden genomen als u bijvoorbeeld breekbare en/of glazen producten verstuurt. We bieden tal van etiketten aan in verschillende formaten om aan te geven dat uw pakket breekbaar is. Doordat ze in het rood geschreven zijn op een witte achtergrond zijn deze voorgedrukte etiketten met sterke kleefkracht goed zichtbaar. Daarnaast zorgt u natuurlijk voor een kwaliteitsverpakking, die aangepast is aan de voorwerpen die u wil verzenden. Wees voor breekbare voorwerpen niet te zuinig met noppenfolie of kies voor onze schokbestendige oplossingen zoals de ronde kartonnen koker of enveloppen met noppenfolie die onverscheurbaar zijn en uw zendingen optimaal beschermen.


Uw pakketten en materialen kunt u ook herkenbaar maken met Amerikaanse etiketten, die zeer scheurbestendig zijn en worden vastgemaakt met metaaldraad. Deze stevige kaarten van 160 gr/m² zijn bestand tegen de risico’s tijdens het transport. De verbinding met staaldraad en de stevigheid van de Amerikaanse etiketten zorgen voor een betrouwbare etikettering. Ze zijn beschikbaar in twee verschillende vormen: 51 x 100 mm en 120 x 60 mm. Deze etiketten zijn geschikt voor allerlei doelen en verpakkingen en kunnen gemakkelijk worden verwijderd, zodat u uw oppervlak niet beschadigt met lijmresten. Voor uw inventaris of snelle markering van diverse producten, kiest u best voor het Amerikaanse etiket.

Velijnetiketten en thermische etiketten kunt u bedrukken en personaliseren. Door het chemisch behandelde papier kunnen zij reageren op de temperatuur van de printkop van een thermotransferprinter. Ze zijn zelfklevend en ideaal voor uw verzendingen in grote hoeveelheden. Deze twee etiketsoorten zijn al voorgesneden en dat bespaart tijd. De zelfklevende etiketten zijn verpakt in rollen en bestaan in verschillende formaten.

Tot slot bieden we onbedrukte etiketten met verschillende soorten lijm, waaronder permanente of herkleefbare lijm.

Het belang van etiketteren is dat uw pakketten op de juiste plaats terechtkomen. Wanneer een etiket slecht plakt of beschadigd is, is de informatie die erop staat, moeilijk of niet meer te lezen. Een correct geplakt etiket moet de juiste afmeting hebben, mag niet uitsteken buiten het platte oppervlak, mag niet over de randen geplooid zijn en mag geen oneffenheden vertonen. Om uw etiketten nog sterker en waterbestendig te maken, kunt u ze bedekken met transparante tape.

Het bedrukken van uw verpakkingsetiketten

Het is mogelijk om verpakkingsetiketten te bedrukken, maar dat kan niet met iedere printtechniek. Soms zijn de stickers door hun materiaal niet bestand tegen alle druktechnieken. Hoewel een laserafdruk heel nauwkeurig is, zal hij niet noodzakelijk goed houden op alle stickers. Uw pakketten kunnen ook nat worden door regen en daar moet u ze tegen beschermen met bijvoorbeeld plakband. Klassieke afdruktechnieken zoals inkjet of laser zijn geschikt als u vrij weinig etiketten afdrukt. Drukt u wel veel, dan lopen de inktkosten snel op.

Thermische printers vormen een professionele oplossing die perfect geschikt is voor verzendingsetiketten. U hoeft geen inkt of toner toe te voegen, waardoor ze echt zuinig zijn, vooral als u grote hoeveelheden stickers bedrukt. Door verhitting komen er vormen op het papier, waardoor het drukwerk echt duurzaam is en niet vervaagt door vocht. Een thermische printer is een grote investering en het materiaal is duur. Hier kiest u alleen voor bij verzendingen in grote hoeveelheden.

Welke etiketten u ook nodig hebt, we hebben kwaliteitsproducten tegen de beste prijs. Uw verpakkingsetiketten op rol leveren we binnen 24 tot 48 uur.We hebben ook tal van verpakkingsoplossingen en hoezen in de aanbieding voor verschillende soorten verzendingen: het kartonnen etui, de vierkante kartonnen koker, de kartonnen doos, de plastic hoes, de documentenhoes of de verzendingsdoos.

Populaire producten