Openingstijden (8u30-17u30)
Contact
Direct bestellen
Invoer artikelnrs gescheiden door een komma, bijv 266402,266405 
Naar Direct bestellen
PRODUCTCATEGORIE
TYPE PRODUCT
MERK
BASISMATERIAAL
TOEPASSING
GREEN STAR SYSTEM

Paklijstenveloppen

Antalis biedt u een breed assortiment van identificatie-etiketten en paklijstenveloppen. De zelfklevende paklijstenveloppen zijn zowel bedrukt als onbedrukt beschikbaar. De paklijstenveloppen zijn zelfklevend, voor begeleidende documenten of voor enveloppen met tekst.

De documentenhoes plak je op een postpakket

De documentenhoes is onmisbaar bij de verzending van goederen, in het bijzonder bij export. Met deze hoes kunt u de verplichte documenten toevoegen aan de Amerikaanse doos, de pallet, de postverpakking of een andere verpakking. De kleefzijde plakt stevig op de drager en blijft tijdens het hele transport op zijn plaats. Deze transparante hoes geeft ook direct zicht op belangrijke informatie voor de personen die tijdens het transport uw zendingen verwerken. Deze hoes is praktisch en u steekt uw papieren er makkelijk in dankzij de zelfklevende harde kant.

Waarvoor gebruik je een documentenhoes?

De documentenhoes vervangt etiketten etiketten die u op uw pakketten plakt. Het is een transparante hoes in plastic waarin u een document kunt steken. Voor de verzending van alle soorten voorwerpen kunt u in deze doorzichtige hoezen het adres van de ontvanger aanbrengen. Ook de aankoopfacturen en alle andere soorten informatie die u wilt wilt delen stuurt u mee. Dankzij de hoge kleefkracht kunt u zendingen veilig verzenden, zonder het risico dat het etiket tijdens het transport verloren gaat of beschadigd raakt. De documentenhoes plakt u rechtstreeks op al uw verpakkingen, ongeacht het materiaal. Zo heeft u alle belangrijke documenten op dezelfde plaats. Meestal stoppen we de factuur in de doos, printen een etiket en plakken dat op de verpakking. Met de documentenhoes heeft u veel minder handelingen nodig. U steekt al uw documenten erin en u plakt ze rechtstreeks op uw pakket.


De documentenhoes is een zeer sterke plastic hoes in antistatisch polyethyleen. Deze hoes is zo goed als onverscheurbaar en beschermt de papieren die erin zitten tijdens de behandeling en het transport. De documenten zijn beschermd tegen slecht weer en nieuwsgierige blikken.

U wint zo tijd en wordt uw pakket correct afgeleverd. Klassieke etiketten zijn niet altijd bestand tegen vocht, wat betekent dat u er extra bescherming aan moet toevoegen zoals doorzichtige plakband. Met de documentenhoes voorkomt u deze risico’s omdat ze beschermt tegen regen en alle soorten risico’s die zich tijdens het transport kunnen voordoen.

Wij bieden deze hoezen aan in vier verschillende formaten zodat ze geschikt zijn voor al uw verzendingen: 162 x 120 mm, 228 x 120 mm, 228 x 165 mm en 320 x 250 mm.


De 50 micron polyethyleen folie is zeer scheurbestendig. U kunt kiezen voor bedrukte of neutrale documentenhoezen. We leveren deze hoezen in dozen van 500 of 1000 stuks binnen 24 tot 48 uur.

De voordelen van de documentenhoes

Deze hoes biedt veel voordelen voor uw zendingen:

  • Bescherming voor uw documenten in alle omstandigheden. Het materiaal van deze hoes in polyethyleenfolie biedt een grote stevigheid en waterdichtheid.
  • Transparant dus de documenten zijn goed leesbaar. Bovendien staat op elke hoes in het rood vermeld “documenten ingevoegd” om er tijdens het transport de aandacht op te vestigen en aan te geven waar het adres staat.
  • De veiligheid van elk document is gegarandeerd. Zodra de documenten erin zitten, hoeft u enkel de klep naar beneden te vouwen om ze definitief te sluiten. De versterkte sluiting is 100% beveiligd, enkel de uiteindelijke geadresseerde kan de hoes openen om de factuur of andere documenten eruit te nemen. Je kunt documentenhoes namelijk niet openen zonder beschadiging.
  • Stevigheid: de zelfklevende zijde is beschermd met gesiliconiseerd papier waardoor het gemakkelijker is om er documenten in te steken.
  • De sterke kleefkracht: de zelfklevende zijde om op uw pakketten te kleven is zeer efficiënt en plakt stevig op al uw verpakkingen. Hoe slecht het weer ook is of hoe vaak uw pakket tijdens het vervoer wordt verplaatst, u kunt er zeker van zijn dat de hoes op zijn plek blijft en dat uw documenten binnenin goed beschermd zijn.
  • Dankzij de verschillende formaten kunt u er een of meer documenten in steken, al dan niet opgevouwen.

Kies voor uw postpakketten of pallets voor de documentenhoes

Ontdek ook onze verschillende soorten etiketten: Amerikaanse, de vierkante of ronde kartonnen koker, de kartonnen doos of de verzendingsdoos. Bent u op zoek naar een hoes die optimaal beschermt tegen schokken en slecht weer, noppenfolie.

Populaire producten