PRODUCTCATEGORIE
PRODUCT
BASISMATERIAAL

Zijdepapier

Bent u op zoek naar representatief en kwalitatief verpakkingspapier om uw producten te beschermen tijdens opslag en transport? Bekijk dan het zijdepapier in ons assortiment! U kunt kiezen uit verschillende soorten zijdepapier, elk met hoogwaardige kwaliteiten. Lees meer over ons zijdepapier en bestel direct online!

Wat is zijdepapier?Zijdepapier is een lichtgewicht, zacht en dun type verpakkingspapier dat bekend staat om zijn luxe uitstraling en zijdezachte textuur. Het is gemaakt van hoogwaardige vezels en wordt vaak gebruikt voor het beschermen van delicate en waardevolle producten.Veelzijdig inzetbaar zijdepapier

Zijdepapier heeft talloze verpakkingstoepassingen. Het wordt vaak gebruikt om breekbare of fragiele items zoals kleding, sieraden, glaswerk en keramiek te beschermen tegen krassen, stof en andere beschadigingen tijdens transport en opslag. Daarnaast wordt zijdepapier ook veelvuldig gebruikt als decoratief element bij het verpakken van cadeaus, het maken van geschenkmanden of het creëren van een luxueuze presentatie voor producten.

De voordelen van zijdepapier

Het gebruik van zijdepapier in uw verpakkingen biedt verschillende voordelen. We nemen er een aantal met u door:

  1. Bescherming: zijdepapier voorkomt dat er krassen, vlekken of andere beschadigingen ontstaan op fragiele producten tijdens transport en opslag.
  2. Presentatie: door zijdepapier aan uw verzendverpakkingen toe te voegen, voelt het voor de ontvanger als een cadeau om uit te pakken. Daarnaast kunt u, indien u uw zijdepapier bestelt met een gepersonaliseerde bedrukking, meer merkbeleving toevoegen aan uw verpakkingen.


  3. Milieuvriendelijk: bij Antalis bieden we zijdepapier dat voldoet aan hoge milieustandaarden, waardoor u duurzame en verantwoorde keuzes kunt maken.

Ons veelzijdige aanbod

In onze webshop vindt u verschillende soorten zijdepapier. Al deze soorten zijdepapier hebben een aantal eigenschappen met elkaar gemeen. Zo bevatten ze geen stoffen die corrosievorming bevorderen en zijn ze vrij van chloor en zuren. Ons zijdepapier is daardoor zeer geschikt voor het verpakken van metalen voorwerpen, hoogwaardig drukwerk en andere breekbare of krasgevoelige voorwerpen.

Bestel uw zijdepapier bij Antalis!

Bij Antalis begrijpen we hoe belangrijk hoogwaardige en betrouwbare verpakkingsoplossingen zijn. Ons zijdepapier is daarom vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en voldoet aan strenge normen op het gebied van duurzaamheid en stevigheid. U kunt het eenvoudig bestellen via onze webshop en binnen 24 tot 72 uur wordt uw bestelling bij u afgeleverd.

Naast zijdepapier vindt u ook andere soorten verpakkingspapier in ons assortiment, zoals kraftpapier, natsterk papier, technisch papier en verpakkingskartonHeeft u vragen over ons zijdepapier, ons assortiment of andere zaken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u verder te helpen en bieden graag passend advies.

Populaire producten