TYPE PRODUCT
MERK
BASISMATERIAAL
VOEDSELVEILIGHEID
TOEPASSING
BASISKLEUR

Verpakkingspapier en -karton

Materialen gemaakt van papier en/of karton zijn een van de meest traditionele soorten verpakkingsmateriaal en behoren tot de dag van vandaag tot de meest universele en vaak gebruikte soorten materialen voor het veiligstellen en verpakken van allerlei producten. Bij Antalis zijn wij een van de grote spelers binnen Europa als het aankomt op verpakkingsmateriaal, papier en karton. Van zijdepapier tot grijskarton en verscheidene kwaliteiten van kraft. Antalis biedt u een ruim assortiment voor al uw toepassingen. Bekijk het assortiment of lees meer over onze categorieën.Kraftpapier

Kraftpapier is een soort papier dat wordt gemaakt van houtpulp. Kraftpapier staat bekend om zijn hoge sterkte, duurzaamheid en scheurvastheid, en wordt vaak gebruikt in verpakkingstoepassingen zoals zakken, dozen en inpakpapier. Het wordt ook gebruikt in een verscheidenheid van industriële toepassingen, zoals het maken van cementzakken, enveloppen en als steunmateriaal voor schuurpapier. Al met al dus een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een sterk en betrouwbaar verpakkingspapier.Verpakkingspapier

Verpakkingspapier, ook wel opvulpapier genoemd, is ideaal voor het blokkeren, vastzetten en beschermen van breekbare artikelen. Denk hierbij aan het opvullen van een kartonnen doos om te voorkomen dat de producten die u hierin wilt verpakken tijdens transport schuiven, krassen en breken. Bij Antalis bieden we verpakkingspapier met een laag gewicht, om te voorkomen dat uw zendingen onnodig zwaar worden. Dit type verpakkingsmateriaal – papier is verkrijgbaar in losse vellen en op rollen.

ZijdepapierVoor het beschermd verzenden van extreem breekbare of kwetsbare producten, zoals producten gemaakt van glas, keramiek of lederwaren, is het raadzaam om deze te verpakken met zijdepapier. Zijdepapier is een zeer zacht type verpakkingspapier dat een goede beschermlaag biedt tegen krassen. Dit type papier is gemaakt zonder chloor of zuren en bevat geen stoffen die corrosievorming bevorderen.

Natsterk papier

Om zekerder te zijn dat uw zending bestand is tegen vocht, raden we bij Antalis het gebruik van natsterk papier aan. Dit papier is bekleed met een laag polyethyleen, waardoor het extra bescherming biedt tegen vuil en vocht. Het is hiermee dan ook een ideaal type verpakkingsmateriaal/papier voor export.

Technisch papier

Ook als u papier voor technische toepassingen nodig heeft, bent u bij Antalis aan het juiste adres. Ons technisch papier is van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan o.a. antislippapier: een kraftpapieren tussenlaag met aan twee zijden een antisliplaag. Dit zorgt voor een hoge wrijvingsweerstand om gestapelde ladingen te stabiliseren.

Verpakkingskarton

Tot slot vindt u onder de categorie verpakkingsmateriaal ‘papier’ ons verpakkingskarton. Dit karton heeft diverse functies, zoals het afdekken van palletladingen, maar ook het beschermen en stabiliseren van pallets door te fungeren als stevige tussenlegger.

Bestel uw verpakkingspapier en -karton bij Antalis

Uw verpakkingspapier en -karton kunt u gemakkelijk bestellen via onze webshop. Daar vindt u een uitgebreid assortiment aan papieren verpakkingsmaterialen. En als grote speler op de Europese markt bieden wij u ook enkel en alleen verpakkingsproducten van de hoogste kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor ons verpakkingspapier, maar ook voor alle verzendverpakkingen, verpakkingsfolies en dozen uit het assortiment.

Uw bestelling kunt u snel verwachten - binnen 24 tot 72 uur zorgen wij dat deze bij u is bezorgd. En voor iedere eerste bestelling bij Antalis nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening! Wilt u meer weten over onze diensten, producten of heeft u specifieke vragen over uw bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar om al uw vraagstukken te beantwoorden.

Populaire producten