Openingstijden (8u30-17u30)
Contact
Direct bestellen
Invoer artikelnrs gescheiden door een komma, bijv 266402,266405 
Naar Direct bestellen

Sealmachines en –apparaten

Sealapparaat

Bij Antalis bieden we diverse sealmachines en sealapparaten. Ideaal voor onder andere het verpakken van tijdschriften of mailings. In onze webshop vindt u ons standaard assortiment. Heeft u een ander (soort) sealapparaat nodig? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is groot dat we u verder kunnen helpen aan de door u gewenste apparatuur. Lees meer over onze sealapparaten of bekijk direct het assortiment.

Wat is een sealapparaat nu precies?


Een sealapparaat – ook wel een sealer of een sealmachine genoemd – is een machine die kunststof en andere materialen verhit om ze aan elkaar te laten smelten. Hiermee wordt een luchtdichte verpakking gecreëerd. Ideaal voor het verpakken van bijvoorbeeld voedingsmiddelen, cosmetica of producten met een kunststof verpakking op maat.

Gebruiksvriendelijke sealapparaten van Antalis

Van een sealapparaat verwacht u dat deze gemakkelijk in gebruik is. Daar zijn wij het bij Antalis volledig mee eens. Onze sealapparaten zijn daarom altijd stevig genoeg om goed te blijven staan. Daarnaast vinden we het net zo belangrijk dat het sealapparaat gemakkelijk in gebruik is. Zo kunt u snel en efficiënt te werk gaan zonder hinder van een log apparaat. De hefboom waarmee u de seal-actie uitvoert hoort soepel te kantelen, zodat u met één hand het apparaat kunt bedienen.

Luchtdichte sluiting

Met behulp van een sealapparaat kunt u allerlei verpakkingen afsluiten, afhankelijk van het formaat van de verpakking en het type sealapparaat dat u gebruikt. In de meeste gevallen worden sealapparaten gebruikt voor het sealen van zakken of folie, waardoor deze luchtdicht worden afgesloten. Hierdoor is een sealapparaat een onmisbaar onderdeel geworden in het verpakken van voedingsmiddelen zoals vlees, vis, groenten, fruit en brood. Daarnaast worden sealapparaten ook vaak ingezet voor het inpakken van elektronische onderdelen, medische benodigdheden die steriel moeten blijven of andere producten die aangetast kunnen worden door lucht of vocht. Er zijn ook sealapparaten die speciaal ontwikkeld zijn voor het verpakken van bijvoorbeeld dozen, flessen en andere verpakkingen.


Het type sealapparaat dat u nodig heeft, hangt dus puur af van het product dat u wilt dichtsealen. Twijfelt u over uw aanschaf? Neem dan gerust eens contact met ons op. Bij Antalis helpen we u graag aan het juiste sealapparaat.

Bestel uw sealapparaat online bij Antalis

Bent u verkoper van producten die u het best luchtdicht kunt verpakken? Of wilt u juist een sealapparaat om in huis te gebruiken? Dan bent u bij Antalis aan het juiste adres. Onze sealapparaten zijn geschikt voor diverse doeleinden. En staat uw gewenste sealapparaat niet in ons assortiment, neem dan vooral contact met ons op. We kunnen u vast verder helpen!

Naast sealapparaten kunt u ook bij ons terecht voor andere verpakkingsmachines, zoals dozensluitmachines, rekwikkelmachines en palletwikkelaars, paktafelsystemen en omsnoeringsmachines.

Bent u niet op zoek naar verpakkingsmachines, maar juist naar verpakkingsmaterialen? Als voorloper op het gebied van papier en verpakkingen zijn we u graag van dienst. Op onze webshop vindt u allerlei soorten papier en verpakkingen. Kijk gerust eens rond en ontdek de ruime keuze aan verpakkingsoplossingen. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan bezorgen we uw bestelling al binnen 24 tot 72 uur. En bij uw allereerste bestelling nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening – gewoon, als welkomstcadeau! Voor meer vragen over Antalis of over het assortiment, verwijzen we u graag naar onze klantenservice. Zij staan altijd voor u klaar.

Populaire producten