PRODUCTCATEGORIE
TYPE PRODUCT
MERK
MODEL
BIJPASSEND MATERIAAL
AUTOMATISERING
TOEPASSING

Handmatige omsnoeringsapparaten

Handmatige omsnoeringsapparaten

Bij het omsnoeren met omsnoeringsbanden is een extra hulpmiddel altijd vereist. Het is namelijk onmogelijk om de banden met blote handen strak genoeg vast te zetten. Daar komt een omsnoeringsapparaat goed aan te pas! Dit handige apparaat helpt u om uw omsnoeringsbanden stevig vast te trekken. Lees meer over de omsnoeringsapparaten van Antalis of bekijk direct het aanbod in onze webshop.

Wat is een omsnoeringsapparaat?

Een omsnoeringsapparaat is een stuk gereedschap (handmatig of elektrisch) dat wordt gebruikt om omsnoeringsbanden stevig om producten, pallets of bundels aan te trekken. Omsnoeringsapparaten zijn speciaal ontworpen om de banden strak aan te trekken en vervolgens vast te zetten met een kunststof of metalen sluiting. Er bestaan verschillende types omsnoeringsapparaten.

Omsnoeringsapparaten worden vooral veel gebruikt in bijvoorbeeld distributiecentra, transportbedrijven en magazijnen, omdat hier veel gewerkt wordt met grote hoeveelheden producten die klaargemaakt moeten worden voor verzending. Het gebruik van een omsnoeringsapparaat maakt het mogelijk om de producten veilig te verpakken en te transporteren, waardoor het risico op beschadiging of verlies tijdens transport wordt verminderd.

De handmatige omsnoeringsapparaten van Antalis

Bij Antalis bieden we u graag de keuze, ook als het gaat om omsnoeringsapparaten. Daarom vindt u verschillende soorten tools in ons assortiment.

Handmatig omsnoeringsapparaat Master’in Access

Het omsnoeringsapparaat van Master’in Access is een zeer handig en handmatig omsnoeringsapparaat. Hij is zo ontwikkeld dat hij eenvoudig met één hand te bedienen is. Het apparaat heeft een zeer lange levensduur en heeft een korte oplaadtijd. De Master’in Access wordt gebruikt in bijna alle logistieke sectoren en is voornamelijk geschikt voor het omsnoeren van lichte tot middelzware goederen.

Handmatig omsnoeringsapparaat Master’in Performance

Dan is er ook nog de Master’in Performance: een deluxe uitvoering van de Master’in Access. Met zes instelbare functies, elektromechanische one touch-startknop en een hoge spanning is dit hulpmiddel zeer geschikt voor het ombinden van o.a. hout en gezaagde producten, bouwmaterialen (bakstenen, betonblokken en composietstenen), metalen, stalen en aluminium producten en pallets en sjorbanden.

Span- en zegelapparaten

Bent u meer bekend met traditionele span- en zegelapparaten? Wees gerust, ook deze vindt u gewoon in ons assortiment! Met behulp van dit gereedschap kunnen omsnoeringsbanden of vezelbanden worden vastgezet met een metalen of kunststof gesp. Wanneer zegels worden gebruikt, moeten deze nog worden gesloten met behulp van een zegeltang. Een los spanapparaat is een hefboom met een richtingslager en een klem om de band vast te houden.

Ook handig: het staalbandapparaat van Antalis

Maakt u gebruik van staalbanden? Dan is het staalbandapparaat uit ons assortiment uw nieuwe beste vriend. Dit hulpmiddel wordt gebruikt voor het vlak spannen en zegelloos sluiten van staalbanden. De sluiting of verzegeling wordt gevormd door een kleine vervorming aan te brengen met het apparaat: deze zorgen ervoor dat de uiteinden in elkaar kunnen haken en zo goed aan elkaar vastzitten. Een staalbandapparaat is een ideaal hulpmiddel bij het stabiliseren van zware palletladingen waarbij een flinke trekkracht nodig is.

Bestel uw omsnoeringsapparaat online bij Antalis

Of u nu gaat voor een van onze ergonomische apparaten, of kiest voor een standaard variant: voor uw omsnoeringsapparaat bent u bij Antalis aan het goede adres. Indien u niet helemaal zeker weet welk type omsnoeringsapparaat u exact nodig heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. We adviseren u graag in uw keuze. En zodra u die keuze heeft gemaakt, is het nooit lang wachten. Want uw omsnoeringsapparaat is al binnen 24 tot 72 uur bij u bezorgd.

Is dit uw allereerste bestelling bij Antalis? Dan nemen wij graag de verzendkosten voor onze rekening! Bekijk ook eens of u nog andere verpakkingsmaterialen nodig hebt. Ons assortiment biedt namelijk ook omsnoeringsbanden, omsnoeringsband accessoires en bundelmaterialen. Mocht u vragen hebben over een van onze producten, of advies willen over een order: onze klantenservice staat klaar om u verder te helpen. Neem dus gerust contact met ons op.

Populaire producten