Stretchfilm verhuisset (1 artikel(en))

Stretchfilm - De complete verhuisset.

De beste keuze voor uw verhuizing!

TOP PRODUCT
De complete verhuisset gemaakt in de EU van het topmerk Crocco zal uw ideale hulp zijn bij elke verhuizing!
Uw toekomstige verhuizing wordt zo gemakkelijk mogelijk door de extreem hoge prestaties van de stretchfilm die elk mogelijk item optimaal inpakt.
De stretchfilm is niet alleen zeer gemakkelijk te hanteren dankzij de geringe materiaaldikte, het kan ook worden uitgerekt met minimaal 40%! Dit feit geeft u nog meer waar voor uw geld.

FLEXIBILITEIT
Door een speciaal pre-stretching proces tijdens de productie kan de stretchfilm zonder veel moeite en zeer gemakkelijk worden verwerkt.
De stretchfilm heeft niet alleen een zeer hoge houdkracht en onderscheidt zich daarmee in vergelijking met veel concurrerende producten, maar overtuigt ook door optimale aanpassing aan het verpakte object en is ook geschikt voor opslag.
Kijk en zie! Ook u zult verrukt zijn!

MILIEU
Door het feit dat de stretchfilm is gemaakt met een extreem dunne materiaaldikte van slechts 10my, is afval aanzienlijk verminderd.
De stretchfilm bestaat uit 100% gerecycled plastic afval. De stretchfilm is robuust, voorkomt irritatie en overtuigt met een lange levensduur.
Recyclede stretchfilm - Goed voor het milieu!

De stretchfilm dispenser met een lengte van 23,7 cm (14,9 cm greeplengte) heeft een rollende handgreep met een stop element. Het afrollen kan heel eenvoudig met één hand worden geremd. U kunt dus altijd zoveel folie afrollen als u echt nodig heeft!

Productvoordelen

 • - Hoogwaardige stretchfilm
  - 100% recyclebaar en milieuvriendelijk
  - Gemaakt in de EU
  - Uiterst dun (10my)
  - Hoog gebruiksgemak
  - Zeer hoge houdkracht
  - Strekt minstens 40% uit
  - Geurloos en zonder kleverige resten
  - Topmerk Crocco
Toon 1 - 1 resultaten van 1
Sorteren op
Catalogusprijs
€ 8,00
/ 1 Eenheid
(2,20 kg)
OP VOORRAAD
Verpakkingsaantallen


U bent misschien ook geïnteresseerd in