Stretch Bands Master'in Performance (2 artikel(en))

Bij het voorbereiden van leveringen voor transport is het vaak een uitdaging om alles netjes in te pakken zonder dat de lading verschuift. Zeker bij het stapelen van dozen op pallets is een stabiele lading zeer gewenst. Hiervoor heeft Antalis een eenvoudig maar zeer effectief middel in het assortiment: de stretch band. De stretch band is uit voorraad leverbaar in twee uitvoeringen. Bekijk ze direct of lees hieronder meer over de toepassingen.

Wat is een stretch band?Een stretch band is een elastische, polyethyleen band, die op een rol van 120 meter aangeleverd wordt. De kunststof folie wordt gebruikt om producten bij elkaar te houden en te bundelen tijdens transport en opslag. Het wordt vaak gebruikt in de logistieke industrie om pallets met goederen te stabiliseren en te beveiligen tijdens het vervoer. De stretch band wordt om de pallet en de producten gewikkeld en door de rekbaarheid van de folie wordt de lading stevig bij elkaar gehouden. Het voorkomt zo dat de producten verschuiven of beschadigd raken tijdens het transport.

Gebruiksgemak staat voorop

De sterke stretch band van Antalis is ook nog eens gemakkelijk in gebruik. De band wordt op een rol aangeleverd, waardoor deze handzaam genoeg is om met de hand aan te brengen. En een schaar kunt u gerust in de lade laten liggen, want elke rol stretch band is uitgerust met een perforatierand. Door deze rand kunt u de band gemakkelijk afscheuren. Zo creëert u in een handomdraai een extra beschermende laag die voorkomt dat losse dozen, vaten, trommels e.d. tijdens het stapelen en palletiseren verschuiven.

De oplossing tegen verschuiving

De stretch band is een zeer geliefde oplossing tegen verschuiving omdat het, naast dat het heel handig in gebruik is, geen lijmresten of andere sporen achterlaat na verwijdering. Een groot voordeel tegenover scherp touw of verpakkingstape. Hierdoor kunt u dit hulpmiddel ook gebruiken over verpakkingsmaterialen die niet beschadigd mogen worden, zoals dozen met een print of vaten met een bedrijfslogo erop.

Stretch bands van Antalis

Bij Antalis bieden we u de Master’in Performance stretch bands aan. Dit type stretch band is zeer sterk en gemakkelijk in gebruik. De stretch bands komen in rollen van 40 µm en in een formaat van 100 mm x 1200 mm.

U kunt kiezen uit een doos met 30 rollen of een doos met 10 rollen. Ook kunt u de stretch bands per palletlading bestellen.

Bestel stretch bands online bij Antalis

Uw stretch bands bestelt u eenvoudig online via onze webshop. Als grote speler op de markt van verpakkingsproducten bieden wij u enkel en alleen producten van hoge kwaliteit. En dat voor een eerlijke prijs! Ons ruime aanbod gaat verder dan enkel stretch bands. Want ook voor andere soorten verpakkingsfolie, zoals krimpfolie, machine stretchfilm, pallet afdekfolie of andere soorten hand stretchfilm kunt u bij ons terecht.

Bij Antalis snappen we dat u niet lang wilt wachten op uw bestelling. Wij zorgen er dan ook voor dat uw bestelling binnen 24 tot 72 uur bij u bezorgd wordt. En als dit uw allereerste bestelling bij Antalis is, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Gewoon, als welkomstcadeau! Wilt u meer weten over onze producten, onze service of over uw bestellingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Productvoordelen

 • - Gemakkelijk in gebruik

  - Multifunctionele toepassing, flexibel op verschillende vormen van te verpakken goederen

  - Beschermt tegen verschuiven tijdens stapelen en palletiseren

  - Geen lijmresten na verwijdering

  - Verwijdering met alle rek- en krimpfolie

Toepassingen

 • - Het vastzetten van de goederen op de pallets tijdens in-house transporten

  - Stretchband om over de toplaag van de pallet te spannen

  - Vastzetten van de toplaag voorkomt uiteen vallen van de lading

  - Bevestiging van randbescherming op de hoeken van de palletlading

  - Geschikt voor dozen, vaten , trommels enz.
FORMAAT
ROLLENGTE (M)
DETAILS
Toon 1 - 2 resultaten van 2
Sorteren op
Catalogusprijs
vanaf
€ 10,62
/ 1 Rol
(0,82 kg)
OP VOORRAAD
Verpakkingsaantallen
Vanaf
Catalogusprijs
1
Rol
0,00%
€ 19,48
/ 1 Rol
10
Rol
-20,02%
€ 15,58
/ 1 Rol
30
Rol
-39,99%
€ 11,69
/ 1 Rol
50
Rol
-45,48%
€ 10,62
/ 1 Rol
Catalogusprijs
vanaf
€ 24,62
/ 1 Rol
(1,95 kg)
BEPERKTE VOORRAAD
Verpakkingsaantallen
Vanaf
Catalogusprijs
10
Rol
0,00%
€ 36,20
/ 1 Rol
30
Rol
-25,00%
€ 27,15
/ 1 Rol
50
Rol
-31,99%
€ 24,62
/ 1 Rol


U bent misschien ook geïnteresseerd in