Dubbelzijdige tape Tesa (6 artikel(en))

Tesa dubbelzijdig tape

Dubbelzijdig tape is een zeer handig middel om materialen aan elkaar te verbinden. De binding is enorm sterk, waardoor u er zelfs schilderijen mee aan de muur kunt bevestigen. De dubbelzijdige tape van het merk Tesa is naar onze mening één van de meest betrouwbare tapes die u kunt kiezen. Voor zowel kleine als grote klussen raden we u aan om Tesa aan te schaffen voor een nette en onzichtbare hechting!

Wat is dubbelzijdig tape?


Dubbelzijdig tape is een type plakband dat aan beide zijden voorzien is van een kleeflaag. Het wordt veel gebruikt in diverse toepassingen zoals knutselwerken en huishoudelijke reparaties, maar ook bij enorm veel industriële toepassingen. In tegenstelling tot traditionele enkelzijdige tape, kan dubbelzijdig tape twee oppervlakken stevig aan elkaar verbinden zonder dat er zichtbare sporen van lijm of spijkers te zien zijn. De tape wordt tussen de twee te bevestigen materialen geplaatst en goed aangedrukt. Hierna is de verbinding stevig maar onzichtbaar. Er bestaan allerlei breedtes en diktes en sterktes dubbelzijdig tape. Tesa is hierin een betrouwbaar merk met veel goede ervaringen.


Dubbelzijdig tape van Tesa

De Tesa dubbelzijdige tape is in twee series te koop. De Tesa 4900 is voor de bevestiging van lichte producten zoals papier, posters of folie zeer geschikt. Deze tape is goed bestand tegen oplosmiddelen en vocht. U kunt er dus op vertrouwen dat deze tape lang volhoudt. Daarnaast is er nog de Tesa 4970. Deze uitvoering is meer geschikt voor de bevestiging van zwaardere producten zoals profielen, latten, panelen of tapijt. De uitermate sterke hechting kan flink wat gewicht vasthouden dankzij de versterkte kleefmassa met glasvezel. Daarbij is deze tape ook bestand tegen licht of veroudering, waardoor meermalig vervangen niet nodig zal zijn.


Waar u Tesa dubbelzijdig tape allemaal voor kunt gebruiken


Dubbelzijdig tape wordt veel gebruikt voor industriële doeleinden. Zo kan het worden ingezet voor het bevestigen van machineonderdelen, het monteren van panelen aan muren en gevels of het verbinden van materialen waarbij andere bevestigingsmogelijkheden niet toepasbaar of gewenst zijn. Laten we als voorbeeld de automobielindustrie nemen. Hier is dubbelzijdig enorm handig voor het bevestigen van emblemen en trimstukken op auto’s. En in de bouwsector is Tesa dubbelzijdig tape zeer geliefd voor het verbinden van verschillende materialen waarbij een weerbestendige hechting gewenst is. De grafische sector is een groot fan van dubbelzijdig tape als middel om posters, banners en andere reclame-uitingen te bevestigen. Zo ziet u maar hoe divers het gebruik van dubbelzijdig tape is! Uiteraard wordt dubbelzijdig tape ook op particulier niveau veel gebruikt voor klusjes in huis of knutselwerken.

Andere producten van Tesa

Naast dubbelzijdig tape bestaan er nog meer soorten Tesa tape in het assortiment van Antalis. Zo kunt u ook bij ons terecht voor Tesa tape met een papieren rug (Tesa 4713) en transparant Tesa tape (Tesa 60412). Beide soorten tape zijn zeer geschikt voor het verzegelen van o.a. papieren dozen. Een uitstekende hechting is u gegarandeerd!


Bestel uw Tesa dubbelzijdige tape gemakkelijk bij Antalis!

Ziet u de voordelen van de dubbelzijdig tape van Tesa ook wel in? Bestel deze dan gemakkelijk online via onze webshop. Als vooraanstaande leverancier van diverse papier- en verpakkingsproducten, bieden wij u enkel producten van de hoogste kwaliteit. En dat geldt niet alleen voor het Tesa tape uit ons assortiment. U kunt namelijk ook andere soorten tape en lijm bij Antalis bestellen, zoals Master'in Tapes, Masterline tape, 3M tape of standaard verpakkingstape.

Bent u op zoek naar andere verpakkingsmaterialen, zoals verpakkingspapier, dozen en pallets of opvul- en beschermmiddelen voor uw verpakkingen? Wij zijn graag uw partner voor uw complete verpakkingsbehoeften. Naast een uitgebreid assortiment aan verpakkingsmaterialen kunt u ook rekenen op snelle levering. Uw order staat namelijk binnen 24 tot 72 uur bij u op de stoep. En uw allereerste bestelling bij Antalis vieren wij graag door de bezorgkosten voor onze rekening te nemen! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder met al uw vraagstukken.

Productvoordelen

  • - Dubbelzijdige tape Tesa 4970: zeer goede hechting op alle soorten oppervlak, uitstekende weerstand tegen oplosmiddelen en vocht
    - Dubbelzijdige tape Tesa 4900: zeer transparante tape met zeer goede tack, bestand tegen licht en veroudering, kleefmassa versterkt met glasvezels

Toepassingen

  • Dubbelzijdige tape Tesa 4970: bevestiging van profielen, inbouwelementen, latten, panelen of tapijt
    Dubbelzijdige tape Tesa 4900: bevestiging van lichtere producten zoals posters, verkoopstandaarden of folie
PRODUCT
BASISKLEUR
KLEURNAAM
FORMAAT
ROLLENGTE (M)
DIKTE (µ)
BASISMATERIAAL
Toon 1 - 6 resultaten van 6
Sorteren op
Catalogusprijs
€ 11,62
/ 1 Rol
(0,15 kg)
IN BESTELLING
Verpakkingsaantallen
Uitlopend
Catalogusprijs
€ 24,40
/ 1 Rol
(0,21 kg)
BEPERKTE VOORRAAD
Verpakkingsaantallen
Catalogusprijs
€ 41,77
/ 1 Rol
(0,43 kg)
BEPERKTE VOORRAAD
Verpakkingsaantallen
Catalogusprijs
€ 60,26
/ 1 Rol
(0,86 kg)
IN BESTELLING
Verpakkingsaantallen
Catalogusprijs
€ 20,72
/ 1 Rol
(0,10 kg)
BEPERKTE VOORRAAD
Verpakkingsaantallen
Catalogusprijs
€ 22,95
/ 1 Rol
(0,33 kg)
BEPERKTE VOORRAAD
Verpakkingsaantallen


U bent misschien ook geïnteresseerd in