PRODUCTCATEGORIE
BASISMATERIAAL
BASISKLEUR
TOEPASSING
AUTOMATISERING

Tape Dispensers

Bent u op zoek naar een hulpmiddel om uw verpakkingstape moeiteloos mee af te rollen? Dan is een tape dispenser precies wat u zoekt! In onze webshop vindt u tape dispensers voor verschillende soorten tape: van papieren tape tot zelfklevend kunststof tape. Bekijk het assortiment hieronder of lees meer over de verschillende soorten tape dispensers.

Wat is een tape dispenser?

Een tape dispenser, ook wel bekend als plakband dispenser, is een handig hulpmiddel dat wordt gebruikt om rollen tape gemakkelijk en efficiënt af te rollen en te snijden. Deze dispenser is ontworpen om het proces van het aanbrengen van tape te vereenvoudigen, of het nu gaat om verpakkingstape of andere soorten tape. Met een tape dispenser kunt u tape nauwkeurig en gelijkmatig aanbrengen, wat tijd bespaart en zorgt voor een nette en professionele afwerking. Het is een onmisbaar instrument in verschillende omgevingen, zoals kantoren, magazijnen en verpakkingsfaciliteiten, waar regelmatig gebruik van tape vereist is.

Handmatige dispenser of een dispenser op tafel?

Er zijn tape dispensers die u in uw hand houdt en tape dispensers die op een vlakke ondergrond, zoals een tafel, neergezet worden. Het verschil tussen deze twee soorten dispensers ligt in hun gebruiksgemak en toepassingen: hand-dispensers zijn ideaal voor mobiel gebruik, terwijl tafel-dispensers zorgen voor stabiliteit en nauwkeurigheid bij stationair werk

Hand-dispensers

Een hand-dispenser is ontworpen om draagbaar en handzaam te zijn, wat betekent dat u deze eenvoudig in de hand kunt houden en de tape kunt aanbrengen terwijl u zich verplaatst. Dit maakt het ideaal voor situaties waarin mobiliteit en flexibiliteit belangrijk zijn, zoals bij het inpakken van pakketten of dozen op verschillende locaties.

In ons assortiment vindt u verschillende soorten hand-dispensers voor zelfklevende tape. Zo is er altijd een variant die past bij uw wensen. De hand-dispensers worden gebruikt in combinatie met alle gangbare soorten zelfklevende tape.


Tafel-dispensers

Een tafel-dispenser is ontworpen om op een vlak oppervlak, zoals een tafel of werkbank, te worden geplaatst. Dit type dispenser heeft vaak een stevige basis en een mechanisme waarmee de tape gelijkmatig kan worden afgerold en afgesneden. Tafel-dispensers zijn handig voor taken waarbij een constante en gecontroleerde aanbreng van tape vereist is, zoals het verpakken van grote hoeveelheden goederen op één plek. Bij Antalis bieden we twee soorten tafel-dispensers. De tafel-dispensers voor gegomde papieren plakband zijn speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met gegomde papieren tape. De tafel-dispensers voor zelfklevende tape kan worden gebruikt in combinatie met zelfklevende tape.

Bestel uw tape dispensers bij Antalis

Heeft u vragen over ons assortiment tape dispensers of twijfelt u over de meest geschikte optie? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze klantenservice staat klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en u passend advies te geven.

Naast tape dispensers, bieden we u ook diverse soorten tape en lijm aan, waaronder standaard verpakkingstape, Master’in tape, Tesa tape, 3M tape, speciaal tape voor de bouw, technische tape, smeltlijm en lijmdots.


Voor uw eerste bestelling bij Antalis voorzien wij u van een speciale aanbieding: gratis verzendkosten! Bovendien verzekeren we een snelle levering binnen 24 tot 72 uur, waardoor u nooit lang hoeft te wachten op de tape dispensers die u nodig heeft.

Populaire producten