Verpakkingstape PVC Master'in Performance (2 artikel(en))

Heeft u kwalitatief verpakkingstape nodig? Zoek dan niet verder, want bij Antalis vindt u allerlei soorten verpakkingstape! Zo ook onze universeel toepasbare PVC tape. Deze tape is uitermate geschikt voor het sluiten van dozen. De sterke kleefkracht zorgt ervoor dat u moeiteloos uw kartonnen dozen en andere verpakkingen kunt afsluiten. De verpakkingstape van Antalis is verkrijgbaar in transparant en in het bruin. Lees verder voor meer informatie of bestel direct uit ons assortiment.


Wat is PVC tape?

PVC tape staat ook wel bekend als vinyltape. Het is een soort tape dat gemaakt is van polyvinylchloride (PVC), wat een kunststof materiaal is. PVC tape heeft (meestal) een rubberen kleefstof aan één zijde van de tape. Deze kleefstof hecht goed aan verschillende soorten oppervlakken en materialen. PVC tape is populair omdat het weerbestendig en sterk is. Het is breed inzetbaar en zowel geschikt voor commerciële, industriële en huishoudelijke doeleinden.

De voordelen van PVC verpakkingstape

PVC verpakkingstape heeft diverse voordelen die ervoor zorgen dat het een veelgekozen soort tape is voor het verpakken van goederen. Hieronder leest u de belangrijkste voordelen:

  • Het is sterk – PVC heeft een hoge treksterkte, waardoor het niet snel scheurt of breekt. Ook bij zware belasting is dit een betrouwbaar type verpakkingstape.
  • Het heeft een uitstekende hechting – PVC tape heeft een hoge kleefkracht en hecht enorm goed op verschillende soorten oppervlakken, zoals karton, metaal en plastic. Hierdoor weet u zeker dat de tape goed op zijn plek blijft en uw verpakkingen dicht houdt.
  • Het is geruisloos – het is wellicht niet het eerste waar u aan denkt bij het aanschaffen van tape, maar PVC tape maakt bij het uitrollen een stuk minder geluid dan vele andere soorten tape. Bij veelvuldig gebruik zult u merken dat dit toch een prettig kenmerk is!

Inzetbaarheid van PVC verpakkingstape

Door de bovengenoemde voordelen, is PVC tape een populair soort tape voor industrieel gebruik. Hierbij is het zeer geschikt voor diverse doeleinden. U kunt PVC tape uiteraard gebruiken voor verpakking en verzending van goederen door er uw verzenddozen mee te verzegelen. Maar ook voor het bundelen of bevestigen van producten, onderdelen of materialen is het een handig hulpmiddel. Denk aan het bij elkaar houden van kabels of zelfs het maken van tijdelijke bevestigingen of reparaties.

Daar blijft het echter niet bij. Heeft u een middel nodig om vloermarkeringen te maken, bijvoorbeeld om looproutes of veiligheidszones aan te geven? Ook hiervoor is PVC verpakkingstape zeer geschikt. Zo ziet u hoe divers de toepassingen van een relatief eenvoudig product kunnen zijn!

Bestel uw PVC verpakkingstape gemakkelijk bij Antalis!

Bent u overtuigd van de voordelen van PVC verpakkingstape? Bestel dan uw voorraad bij Antalis – leverancier van papier- en verpakkingsproducten in Europa. U kunt altijd rekenen op de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs. En daarbij zorgen wij ervoor dat uw bestelling binnen 24 tot 72 uur bij u afgeleverd wordt.

Heeft u naast verpakkingstape nog andere verpakkingsoplossingen nodig? Neem dan een kijkje in de rest van het assortiment. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor onder andere zakken, verpakkingsfolie, opvulmiddelen en verpakkingspapier en karton!

Bent u een nieuwe klant bij Antalis? Dan hebben we een aangename verrassing voor u! Uw allereerste bestelling wordt namelijk zonder verzendkosten opgestuurd! Of u nu meer wilt weten over Antalis of vragen heeft over ons assortiment, onze klantenservice staat klaar om u te adviseren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Productvoordelen

  • - Goed bestand tegen temperatuurschommelingen.
    - Rolt geruisloos af
    - Soepel en elastisch

Toepassingen

  • Handmatige PVC tape van Master'in is geschikt voor het sluiten van dozen. De PVC tape is met de hand scheurbaar en universeel toepasbaar. Voor een sterke en efficiënte tape is dit de juiste keus.
BASISKLEUR
KLEURNAAM
Toon 1 - 2 resultaten van 2
Sorteren op
Catalogusprijs
vanaf
€ 2,88
/ 1 Rol
(0,23 kg)
IN BESTELLING
Verpakkingsaantallen
Vanaf
Catalogusprijs
36
Rol
0,00%
€ 3,20
/ 1 Rol
72
Rol
-5,00%
€ 3,04
/ 1 Rol
180
Rol
-10,00%
€ 2,88
/ 1 Rol
Catalogusprijs
vanaf
€ 2,88
/ 1 Rol
(0,23 kg)
OP VOORRAAD
Verpakkingsaantallen
Vanaf
Catalogusprijs
36
Rol
0,00%
€ 3,20
/ 1 Rol
72
Rol
-5,00%
€ 3,04
/ 1 Rol
180
Rol
-10,00%
€ 2,88
/ 1 Rol


U bent misschien ook geïnteresseerd in