PRODUCTCATEGORIE
TYPE PRODUCT
MERK
BASISMATERIAAL
TOEPASSING
BASISKLEUR
GREEN STAR SYSTEM

Standaard omsnoeringsband

Bent u op zoek naar omsnoeringsbanden van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Antalis aan het goede adres. Met diverse soorten omsnoeringsbanden in het assortiment bieden we u een ruime keuze: gemaakt van PET, PP, staal, textiel en zelfs papier! Er is omsnoeringsband voor handmatig of machinaal gebruik beschikbaar.

Omsnoeringsbanden van verschillende materialen

In ons assortiment vindt u omsnoeringsbanden gemaakt van verschillende materialen. Ieder materiaal biedt een andere weerstand en komt met eigen voordelen. Daarom leggen we de verschillen en eigenschappen graag aan u uit.


Stalen omsnoeringsband

Heeft u omsnoeringsband nodig met een hoge treksterkte en grote spankracht? Stalen omsnoeringsbanden worden voornamelijk binnen de zware metaal-, hout- en bouwindustrie gebruikt. Dit type omsnoeringsband heeft een hoge spankracht, waardoor uw ladingen stabiel blijven. Ons stalen omsnoeringsband heeft geen scherpe randen, om beschadigingen te voorkomen.


Omsnoeringsband van textiel

Naast staal is ook een omsnoeringsband van textiel enorm geschikt voor het bundelen van palletladingen en hout en bouwmaterialen. Textielen omsnoeringsbanden zijn zeer sterk, knoopbaar en naspanbaar, ergonomisch, milieuvriendelijk en herbruikbaar. Daarbij is het zacht voor zowel handen als producten.


PET omsnoeringsband

Omsnoeringsbanden van PET (polyethyleen terephthalaat) staan ook wel bekend als polyesterband of PET-band. Het is een uitstekend alternatief voor stalen omsnoeringsband omdat het niet roest bij blootstelling aan vocht. Daarbij is het zes maal lichter dan staal. PET omsnoeringsbanden zijn geschikt voor gemiddelde en zware ladingen en kunnen ook bij langdurig transport gebruikt worden.


PP omsnoeringsband


Polypropyleenband (PP band) is ideaal voor het omsnoeren van dozen en pakketten. PP band zet u vast met behulp van een warmtelas. In ons assortiment vindt u ons handmatige PP omsnoeringsband of PP omsnoeringsbanden voor machinaal gebruik. PP band is voornamelijk geschikt voor het omsnoeren van lichte tot middelzware ladingen.


Papieren omsnoeringsband


Tenslotte bieden we bij Antalis nog PaperStrap: een papieren omsnoeringsband. Onderschat dit type omsnoeringsband niet, want het is sterker dan u wellicht denkt en veilig in gebruik. Daarbij is het ook recyclebaar na gebruik, waardoor u monomateriaal verpakkingen kunt creëren. Een papieren omsnoeringsband is met name geschikt voor het omsnoeren en bundelen van lichte dozen en pakketten en wordt vastgezet met een warmtelas (machinaal of handmatig).

Bestel uw omsnoeringsbanden online bij Antalis

Bestel nu uw omsnoeringsbanden gemakkelijk en eenvoudig online via onze webshop. We helpen u graag bij het kiezen van het juiste omsnoeringsband voor iedere situatie. Als u advies wenst, kunt u dan ook gerust contact met ons opnemen!


Naast omsnoeringsbanden kunt u ook bij ons terecht voor onder andere gespen, sluitzegels en een haspelwagen voor uw PP en PET omsnoeringsbanden. Daarnaast bieden we nog andere soorten bundelmaterialen, mocht het omsnoeringsband toch niet volledig op uw wensen aansluiten.


Uw bestelling wordt altijd binnen 24 tot 72 uur bij u bezorgd, zodat u niet lang op uw benodigdheden hoeft te wachten. Daarbij geven wij u bij uw allereerste bestelling bij Antalis graag een cadeau: u betaalt hiervoor namelijk geen verzendkosten!

Toon 1 - 8 resultaten van 8
Sorteren op

Populaire producten