TYPE PRODUCT
MERK
BASISMATERIAAL
TOEPASSING
BASISKLEUR
AUTOMATISERING
GREEN STAR SYSTEM

Omsnoeren en bundelen

Bij Antalis vindt u diverse producten die behoren tot het omsnoeren en bundelen van producten. Denk hierbij aan diverse soorten omsnoeringsbanden, omsnoeringsband accessoires en andere bundelmaterialen. Niet alleen het assortiment is breed, we bieden u ook graag onze kennis over de juiste toepassing van deze materialen. Zo kunt u met een gerust hart aan de slag met het omsnoeren van uw producten. Lees hieronder meer over onze omsnoerings- en bundelmaterialen, of bekijk direct het assortiment.

Omsnoeringsbanden

Omsnoeringsbanden zijn brede, platte riemen of banden die worden gebruikt om producten of goederen bij elkaar te houden of te bundelen. De banden worden om de goederen heen gewikkeld en vervolgens vastgezet, vaak met behulp van een spanner en een zegel. Omsnoeringsbanden worden vaak gebruikt in de logistieke sector en in magazijnen voor het transporteren en opslaan van goederen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, lengtes, sterktes en kleuren, afhankelijk van de toepassing en de grootte van de goederen. Omsnoeringsbanden bieden een veilige en betrouwbare manier om goederen bij elkaar te houden tijdens het transport, waardoor schade aan de goederen wordt voorkomen.

Bij Antalis kunt u uit het assortiment de volgende omsnoeringsbanden bestellen:

Hoe kiest u de juiste omsnoeringsbanden?

Bij Antalis vindt u omsnoeringsbanden van PP, PET, textiel en staal voor zowel handmatige en machinale verwerking. Ieder type omsnoeringsband heeft zijn eigen voor- en nadelen en wordt daarom voor verschillende doeleinden gebruikt. Afhankelijk van de verwerking zijn er meerdere zaken waar u het beste rekening mee moet houden. Denk aan tolerantie-eisen, de kernmaat, dikte en breedte van de band, de rek, breeksterkte, het herstellend vermogen en weerstand. Weet u dit zelf niet zo goed en heeft u advies nodig?Onze specialisten helpen u graag! Neem contact op met onze klantenservice, dan zorgen we er samen voor dat u de juiste omsnoeringsbanden bestelt.

Accessoires bij uw omsnoeringsbanden

Naast omsnoeringsbanden bieden we ook de nodige accessoires die nodig zijn om uw omsnoeringsbanden goed te kunnen gebruiken. Denk hierbij aan o.a. sluitzegels om de banden samen te klemmen, haspelwagens om uw omsnoeringsbanden inclusief benodigdheden te vervoeren en gespen om de banden goed vast te zetten.

Bundelmaterialen

Tot slot kunt u ook nog bij Antalis terecht voor allerlei andere bundelmaterialen. Denk hierbij aan:

Bestel uw omsnoeringsbanden en bundelmaterialen bij Antalis

U kunt al uw benodigdheden voor het omsnoeren en bundelen van goederen gemakkelijk bestellen via onze webshop, waar u een uitgebreid assortiment aan omsnoeringsbanden en andere bundelmaterialen vindt. Als een belangrijke speler op de Europese markt bieden wij uitsluitend verpakkingsproducten van de hoogste kwaliteit, inclusief alle producten uit ons assortiment van verpakkingsmaterialen.

Uw bestelling wordt snel bij u bezorgd, binnen een termijn van 24 tot 72 uur. Bij uw eerste bestelling bij Antalis nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening! Als u vragen heeft over onze diensten, producten of uw specifieke bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Populaire producten