PRODUCTCATEGORIE
BASISMATERIAAL
BASISKLEUR

Visitekaartdoosjes

Visitekaartdoosjes

Visitekaartdoosjes zijn kleine, compacte doosjes die worden gebruikt om visitekaartjes op te bergen en te beschermen. Zo blijven de kaartjes mooi recht, waardoor ze bij het uitdelen een professionele indruk achterlaten. Visitekaartdoosjes worden gemaakt van verschillende materialen, zoals kunststof of karton. Visitekaartdoosjes zijn een handig hulpmiddel voor professionals die hun visitekaartjes veilig en georganiseerd willen bewaren en gemakkelijk willen meenemen naar afspraken en bijeenkomsten. Door het compacte formaat zijn visitekaartdoosjes een populaire keuze voor mensen die onderweg zijn en altijd hun visitekaartjes bij de hand willen hebben. Bekijk snel de visitekaartdoosjes van Antalis, óf lees meer over de mogelijkheden van ons assortiment.

Kies voor de duurzame kraft visitekaartdoosjes

Onze kartonnen ‘kraft’ visitekaartdoosjes bieden u een natuurlijk presentatiemiddel voor uw visitekaartjes. Het kraft visitekaartdoosje is ontworpen om al uw visitekaartjes veilig en georganiseerd te bewaren. Daarbij is dit een zeer milieuvriendelijke variant, want de doosjes zijn 100% recyclebaar. Wat tevens niet ten koste gaat van de duurzaamheid, want de doosjes zijn extra sterk en hebben een lange levensduur. U kunt dit doosje uit ons assortiment bestellen in het wit en bruin. Indien u een alternatieve kleur wenst, kunt u een custom order bij ons plaatsen! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Of toch liever kunststof visitekaartdoosjes?

Naast de kraft visitekaartdoosjes bieden we ook PP kunststof visitekaartdoosjes. Deze doosjes hebben een afneembare deksel in plaats van een openklapbare bovenzijde en beschermen kaartjes extra goed tegen weersinvloeden van buitenaf. De PP visitekaartdoosjes zijn gemaakt van polypropyleen en hebben een transparante uitstraling. Uiteraard hebben we ook hier goed op de duurzaamheid gelet, want de PP visitekaartdoosjes zijn gemaakt voor langdurig (her)gebruik en kunnen gebruikt worden voor thermische recyclage.

Waarom een visitekaartdoosje een aanrader is

Bent u vaak op pad om uw netwerk te vergroten? Dan is de kans groot dat u veel visitekaartjes uitdeelt en ontvangt. Deze wilt u uiteraard netjes houden, want een verbogen of gescheurd visitekaartje maakt geen goede indruk. Daarvoor is het gebruik van een visitekaartdoosje de oplossing. Voor zowel het uitdelen van nette kaarten als het bewaren van de door u ontvangen kaartjes. Kortom: een onmisbaar accessoire voor professionals.

Bestel uw visitekaartdoosjes online bij Antalis


De visitekaartdoosjes uit ons assortiment stellen nooit teleur: licht in gewicht maar stevig en chic. Ideaal voor professionals die veel op evenementen staan om te netwerken en een handig en goed uitziend accessoire zoeken voor het delen van visitekaartjes. Bestel uw visitekaartdoosjes nu en ontvang uw order al binnen 24 tot 72 uur! En bij uw allereerste bestelling bij Antalis nemen wij de verzendkosten voor onze rekening – als cadeau!

Zoekt u naast visitekaartdoosjes nog andere soorten specifieke doosjes? In ons assortiment vindt u ook o.a. paraatdozen en brievenbusdozen. Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat voor u klaar om u verder te helpen.

Populaire producten