PRODUCTCATEGORIE
PRODUCT
BASISMATERIAAL
BASISKLEUR

Opvulmateriaal

Bij Antalis begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw producten goed te beschermen tijdens verzending. Daarom bieden we een breed scala aan hoogwaardig opvulmateriaal om aan al uw verpakkingsbehoeften te voldoen. Of u nu breekbare voorwerpen, elektronica of andere kwetsbare goederen wilt beschermen, ons opvulmateriaal zorgt voor een betrouwbare demping en opvulling in uw verpakkingen. Van traditionele verpakkingschips tot een bio variant: u bestelt het gemakkelijk en voor een goede prijs in onze webshop!

Wat voor opvulmateriaal biedt Antalis?


Voor het blokkeren van producten die in dozen verpakt zijn om zo beschadigingen en verschuiving te voorkomen, is ons opvulmateriaal ontwikkeld in een holle 8-vorm. Flo-Pak – zoals dit product genoemd is – is gemaakt van polystyreenschuim. Er is ook een volledig recyclebare versie beschikbaar: Flo-Pak Bio. Beide verpakkingschips vullen ieder formaat doos en zorgen ervoor dat de producten die u heeft verpakt optimaal beschermd zijn. De losse schuim chips vullen simpelweg de lege ruimtes tussen uw producten op.

Flo-Pak is zeer licht van gewicht, waardoor uw verzendkosten nauwelijks zullen stijgen bij gebruik van dit opvulmateriaal. Daarbij is het geurloos en pluist het niet. Hieronder leest u kort het verschil tussen Flo-Pak en Flo-Pak The Bio One.

Flo-Pak

De originele Flo-Pak van Antalis bestaat uit chips gemaakt van polystyreenschuim. Deze flexibele chips beschermen uw delicate producten tijdens transport. Flo-Pak heeft ook als voordeel dat de chips tijdens transport deels meebewegen, waardoor eventuele klappen optimaal worden geabsorbeerd. Onze originele Flo-Pak is gemaakt van gerecyclede materialen en kan meerdere malen gebruikt worden.

Flo-Pak The Bio One


Daarnaast bieden we nog een biologische variant van de Flo-Pak. Dit opvulmateriaal is 100% afbreekbaar in aanwezigheid van micro-organismen. Het is volledig gemaakt van natuurlijke grondstoffen – lucht, water en plantaardig zetmeel – en het wordt in korte tijd en op een veilige wijze volledig afgebroken.

Voordelen van de Flo-Pak als opvulmateriaal


Het lichtgewicht en veerkrachtige Flo-Pak zorgt voor een efficiënte bescherming van uw producten tijdens het transport. Het past zich gemakkelijk aan de vorm van de producten aan en biedt een uitstekende demping tegen schokken en stoten. Het schuimmateriaal is duurzaam en herbruikbaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Bovendien zijn de schuimchips niet gevoelig voor vocht en bieden ze uitstekende isolatie-eigenschappen. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en vullen lege ruimtes in de verpakking op, waardoor uw producten stevig op hun plaats blijven. Met de Flo-Pak van Antalis komen uw zendingen ongeschonden aan en stelt u klanten tevreden.

Andere soorten opvulmateriaal van Antalis


Naast opvulmateriaal van schuim bieden we ook onder andere opvulmateriaal van papier en luchtkussenfolie, waarmee u uw dozen goed kunt vullen en uw product beschermd kunt opsturen.

Bestel uw opvulmateriaal nu bij Antalis!


Bent u op zoek naar hoogwaardig opvulmateriaal voor uw dozen? Dan raden wij u aan om het opvulmateriaal van Antalis uit te proberen. Als specialist op het gebied van papier- en verpakkingsproducten staan wij garant voor de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw bestelling snel wordt afgeleverd, met een levertijd van slechts 24 tot 72 uur.

Bent u nog geen klant bij Antalis? Dan hebben wij een speciale aanbieding voor u! Uw allereerste bestelling wordt namelijk zonder verzendkosten verzonden. Mocht u meer informatie willen ontvangen over Antalis of vragen hebben over ons uitgebreide assortiment, dan staat ons toegewijde klantenserviceteam klaar om u deskundig advies te geven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Populaire producten