Openingstijden (8u30-17u30)
Contact
Direct bestellen
Invoer artikelnrs gescheiden door een komma, bijv 266402,266405 
Naar Direct bestellen

Beschermhoeken (2 artikel(en))

Als u veel werkt met kartonnen dozen dan heeft u vast gemerkt dat uw dozen snel beschadigen zodra u deze omsnoert. De druk van de omsnoeringsbanden vormen vaak deuken of scheuren in de kartonnen doos, wat er niet alleen slordig uit kan zien, maar ook uw producten in gevaar brengt voor beschadiging. Bij Antalis hebben we daar echter een eenvoudige oplossing voor: beschermhoeken! Lees hieronder meer over de beschermhoeken of bekijk het assortiment. Alle beschermhoeken kunt u eenvoudig en snel online bestellen.

De voordelen van beschermhoeken

Met beschermhoeken brengt u gemakkelijk extra versteviging aan op de randen en hoeken van dozen. Zo voorkomt u dat uw dozen beschadigen tijdens het omsnoeren. De beschermhoeken van Antalis zijn gemaakt van stevig en robuust kunststof en komen in een zwarte kleur.

Beschermhoeken van Antalis: altijd duurzaam

De hoekstukken kunnen heel lang hergebruikt worden, wat niet alleen scheelt in uw budgetten, maar ook veel kostbare grondstoffen bespaart. Tot slot kunnen de beschermhoeken, nadat deze opgebruikt zijn, thermisch gerecycled worden.


Twee soorten beschermhoeken

De beschermhoeken van Antalis zijn verkrijgbaar met en zonder spike. Deze spike zorgt voor extra grip op uw kartonnen doos, zodat u er zeker van kunt zijn dat de hoekstukken goed op hun plek blijven en daarmee de dozen beschermen op de juiste plek.

Nog meer bescherming voor hoeken en randen bij Antalis

Naast de beschermhoeken bieden we bij Antalis nog meer soorten bescherming voor hoeken en randen in het assortiment. Denk daarbij aan de volgende beschermingsartikelen:

Bestel beschermhoeken online bij Antalis

Bestel nu uw beschermhoeken eenvoudig online via onze website. U ontvangt uw bestelling al binnen 24 tot 72 uur! En uw allereerste bestelling bij Antalis versturen wij zonder verzendkosten, als dank voor uw vertrouwen in onze producten. Bekijk daarom ook eens of u nog andere verpakkingsmaterialen nodig heeft, zoals opvulmateriaal, schuimfolie, luchtkussenfolie en andere bescherm- en opvulmaterialen!

Wilt u graag meer weten over onze verpakkingen? Of wilt u mogelijk een gepersonaliseerde bestelling plaatsen, zoals bedrukte dozen of verpakkingen op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!

Productvoordelen

  • Stevig en robuust

Toepassingen

  • Beschermt de randen van uw omsnoerde dozen
Toon 1 - 2 resultaten van 2
Sorteren op
Catalogusprijs
€ 62,14
/ 1 Doos
(11,80 kg)
OP VOORRAAD
Verpakkingsaantallen
Catalogusprijs
€ 72,87
/ 1 Doos
(7,60 kg)
BEPERKTE VOORRAAD
Verpakkingsaantallen