PRODUCTCATEGORIE
TYPE PRODUCT
MERK
BASISMATERIAAL
TOEPASSING
BASISKLEUR
GREEN STAR SYSTEM

Bescherming van hoeken en randen

h2>Hoekbeschermers en schuimprofielen voor verpakkingen en meubels

De bescherming van de hoeken en randen van verpakkingsdozen, meubels of grote of breekbare producten, is noodzakelijk. Op de hoeken zijn verpakkingen en goederen bijzonder kwetsbaar tijdens opslag en transport. Om schade en het risico op beschadiging van de goederen te voorkomen, heeft Antalis verschillende oplossingen in de aanbieding. Ze zijn praktisch, zuinig en ecologisch verantwoord omdat ze uitsluitend gemaakt zijn van gerecyclede en recyclebare materialen. U maakt uw verpakkingen, pallets of zware en breekbare producten schokbestendig en garandeert hun veiligheid.Kartonnen hoekbeschermers plaatsen we tijdens het omsnoeren rond de randen van het product, vaak onder de omsnoeringsband. De hoekbeschermers zijn bestand tegen de druk van de omsnoeringsband en voorkomen dat deze de verpakking beschadigt.Schuimprofielen nemen de vorm van de breekbare producten aan en werken schokdempend, wat noodzakelijk is bij een verzending. Optimaliseer uw logistieke aankopen en bestel deze hoek- en randbeschermers bij Antalis: we leveren ze tegen de beste prijs en binnen 24 tot 48 uur.Waarom hoekbeschermers gebruiken?Tijdens stapelen op pallets moet u de meest breekbare artikelen extra beschermen. De verschillende modellen hoekbeschermers beschermen de randen en hoeken van de lasten. Zo voorkomt u schokken, verplettering en krassen tijdens het laden en opslaan. Met deze hoekbeschermers verkleint u het risico op beschadiging van uw meest breekbare zendingen nog voor ze uw magazijn hebben verlaten. De producten die u op pallets plaatst, bereiken zo intact hun bestemming.Bovendien is de hoekbeschermer een praktisch, gebruiksvriendelijk en voordelig beschermingsmiddel. U kunt het combineren met een omsnoeringsband of plastic folie om de dozen of producten vast te zetten op pallets. Kartonnen hoekbeschermers zijn ook een uitstekend middel om de lading te beschermen wanneer de stretchfolie strak gespannen is.Welke harde hoekbescherming kiezen?Bij Antalis hebben we verschillende hoekbeschermers die zorgen voor de versterking van uw dozen tijdens de verzending.  • De compacte kartonnen hoekbeschermer maakt het mogelijk om de verpakking van dozen van het Amerikaanse type, ook bij stapelen op pallets, te verstevigen. Hij beschermt de randen tegen schokken en verplettering tijdens opslag en transport.    Samen met de omsnoeringsband zorgen de kartonnen hoekbeschermers ervoor dat de dozen worden samengebonden op een pallet, waardoor ze niet kunnen verschuiven. Deze hoekbeschermers kunt u in de gewenste afmetingen snijden. Het is belangrijk om de juiste maat hoekbeschermer te kiezen die past bij het soort pakket dat u wilt verzenden. Ze zijn zeer gebruiksvriendelijk en bovendien gemakkelijk te hanteren en op te slaan.


  • De PE Schuimprofielen is een voorgesneden rand. U plaatst hem heel eenvoudig, zonder enig gereedschap. Met een dikte van 18 mm is er geen enkel risico op breken. Hij beveiligt de verpakkingen en biedt een schokdempende bescherming tijdens opslag en transport. Hij is perfect om de randen van de dozen, het meest fragiele gedeelte van de verpakking, te beschermen. We hebben Corrupad-hoekbeschermers, verpakt per 120 stuks.


  • Hoekbeschermers, een onmisbare aanvulling bij het omsnoeren van Amerikaanse dozen met omsnoeringsband. Om te voorkomen dat de band in de randen van de doos snijdt, is de plastic hoekbeschermer zeer geschikt. Hij houdt de omsnoeringsband op zijn plaats, waardoor de dozen als geheel worden beveiligd. Hij vormt een hoek die bij de omsnoering van de doos eenvoudig op de rand en onder de omsnoeringsband wordt geplaatst. Hij is ook nuttig bij stapelen op pallets en houdt de lading op zijn plek.


  • Schuimprofielen helpen om grote of zeer breekbare producten te beschermen tijdens het transport en de opslag. Deze bescherming van hoeken en randen versterkt de verpakking op haar meest kwetsbare punten. Het schuimprofiel past zich perfect aan de vorm van de producten aan, kan gemakkelijk op de gewenste lengte worden gesneden, is eenvoudig te plaatsen en wordt vastgeklikt voor een stevige bevestiging. Het is gemaakt van polyethyleenschuim, is soepel en zeer flexibel. Het behoudt zijn vorm en past zich perfect aan de randen van het product aan.
Bekijk in dit thema ook:Toon 1 - 6 resultaten van 6
Sorteren op

Populaire producten