PRODUCTCATEGORIE
PRODUCT
LIJM / SLUITING
RUGTYPE
FORMAAT
ETIKETTYPE
AANTAL ETIKETTEN PER VEL
MILIEUKENMERK
KLEURNAAM
G/M²
OPPERVLAK
BEDRUKKING & AFWERKING
GREEN STAR SYSTEM

Voorgestanste etiketten

Voorgesneden Stickers van Xerox


Voorgesneden stickers van hoge kwaliteit nodig? De stickers van Xerox zijn exact wat u nodig heeft voor zakelijk en particulier gebruik. Al meer dan 80 jaar is Xerox een toonaangevende producent van verbruiksartikelen voor op kantoor en thuis.
De voorgesneden stickers zijn ideaal om te gebruiken op allerlei oppervlaktes. Ongeacht of u de sticker wilt kleven op hout, karton< of op kunststof. U print zowel tekst als afbeeldingen op Xerox voorgesneden stickers.


Voorgesneden stickers met eindeloos veel toepassingen


De stickers zijn ideaal om te gebruiken op allerlei materialen. Daarnaast is het ook mogelijk om deze een mooie goudkleurige bedrukking te geven. De stickers zijn contourgesneden of u snijdt ze zelf in een vrije vorm. U kiest zelf het patroon dat u print op de sticker voor deze wordt geplakt, zoals een ovale sierlijst of een mooie foto.
De stickers kunt u aanbrengen op allerlei materialen. Het is mogelijk om deze op de achterkant van glas te plakken, karton, metaal of op kunststof. Deze voorgesneden stickers kunt u gebruiken om uw lego set te merken, maar ook om de privacy van uw documenten te waarborgen. De stickers plakken ook eenvoudig op gewoon en transparant vinyl waardoor deze geschikt zijn om een platencollectie te sorteren.


Eenvoudig uw eigen stickers maken


Dankzij de losse voorgesneden stickers van Xerox is het een fluitje van een cent om uw eigen stickers te maken. De stickers zijn compatibel met de meeste soorten printers en inkt toners. Daardoor kunt u de stickers zelf afdrukken met de printer die u thuis of op kantoor hebt. Het is eenvoudig om zelf uw sticker te ontwerpen met een tekst en/of een afbeelding. Speciale software is niet nodig om de stickers van een patroon te voorzien.


De voorgesneden stickers van Xerox kunt u dus eenvoudig personaliseren met een speciaal font of een speciale afbeelding via een digitaal bestand. Dit is handig om te sorteren, aan te duiden wat een doos bevat of om als reclameartikel te gebruiken. De labels zijn van een hoge kwaliteit en kleven goed vast aan het oppervlakte. Net als bij Polyesterfilm en kwaliteitspapier zorgt het material waaruit de stickers gemaakt zijn ervoor dat de afbeeldingen en tekst er scherp uitzien.
De etiketten zijn duurzaam en in verschillende afmetingen en formaten te vinden. Zo heeft u altijd de optimale look en gebruikservaring. U kunt meerdere stickers uit een vel snijden in het format dat u wilt.


Het ruime assortiment Xerox producten bij Antalis


U kunt bij Antalis meerdere Xerox producten kopen naast de zelfklevende stickers. In ons assortiment vindt u ecologisch gerecycled papier, , afdrukken op metaal , kwaliteitspapier en muismatten. Ongeacht of u een particulier of een onderneming bent, de Xerox producten staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Bij Antalis kunt u papier, labels en etiketten en transferpapier bestellen om bij u thuis of op uw kantoor te gebruiken. Heeft u nog een vraag over de etiketten van xerox voordat u bestelt? Wij helpen u graag verder.

Populaire producten