PRODUCTCATEGORIE
MERK
FORMAAT
MILIEUKENMERK
KLEURNAAM
G/M²
OPPERVLAK
BEDRUKKING & AFWERKING
GREEN STAR SYSTEM

Etikettenpapier

Xerox - Zelfklevende etiketten afdrukkenHeeft u een zelfklevend etiket nodig om op de verpakking van uw producten te kleven? Afdrukken van zelfklevende etiketten is simpel. U bedrukt ze zelf eenvoudig met uw een laser- of inkjetprinter. Bij Antalis vindt u een ruim assortiment van zelfklevende etiketten en stickers tegen scherpe prijzen.

Op de webshop vindt u ook nog andere Xerox producten zoals polyester film , transferpapier en kunt u bij ons zelfs terecht voor gepersonaliseerde muismatten en bedrukte reclametassen van dit topmerk.Zelfklevende labels, Etiketten en stickers van XeroxBij Antalis hebben we een ruim assortiment van zelfklevende labels, vellen stickers en etiketten om zelf te printen. We hebben ook etiketten en stickers op rol.

De etiketten en stickers op rol zijn ideaal om een adres op te printen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld logo stickers of vinyl stickers te drukken. Bij Antalis kunt u zelfklevende etiketten vinden in verschillende kleuren, vormen en formaten. Uiteraard hebben de etiketten nog een hoop andere functies. U kunt ze ook als full colour reclame-item of als notitie gebruiken.Eenvoudig uw eigen labels afdrukkenHet is eenvoudig om met Excel of software uw eigen labels en etiketten te printen. U kunt zelf in enkele korte stappen de lay out selecteren, de teksten die u op de stickers wilt, en het type font.

De labels bedrukt u gewoon met de printer die u in huis of op kantoor hebt. De labels, papieren etiketten en stickers op rol zijn compatibel met vrijwel elk merk printer. De etiketten op rol kunt u in verschillende formaten - klein, standaard, groot - verkrijgen om altijd exact de afdruk te krijgen die u wilt.De labels zijn van hoge kwaliteit en kleven goed vast aan het oppervlak, zoals bijvoorbeeld op flessen. De verbruiksartikelen van Xerox zijn duurzaam en hebben een stevige structuur.Xerox producten bij AntalisAntalis is trotse leverancier van meerdere producten van het merk Xerox. De ongeëvenaarde kwaliteit en ijzersterke reputatie van de producten liggen perfect in lijn met de waarden die wij als winkel willen uitdragen. U kan bij ons qua etiketten en papier onder meer transferpapier, kwaliteitspapier, gerecycleerd papier en polyesterfilm kopen.

Kortom, de etiketten, papieren en labels van Xerox zijn perfect om uw eigen labels bij u thuis of op kantoor af te drukken.

Heeft u nog vragen over het gebruik van zelfklevende etiketten en labels van Xerox of over de inhoud van andere artikelen van ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice via de contactpagina, en wij helpen u zo snel mogelijk verder met uw vraag.

Populaire producten