PRODUCTCATEGORIE
DIKTE (µ)
G/M²
OPPERVLAK
BEDRUKKING & AFWERKING

Duurzame Xerox film polyester - Permanent Adhesive Polyester

Menukaarten, toeristische informatie of labels en stickers. Met het hoogwaardige Polyesterfilm van het merk Xerox maakt u het allemaal. Polyester is een polymeer dat ook bekend is onder de naam PET (Polyethylene terephthalate). Het heeft zeer diverse toepassingen binnen de print- en verpakkingsindustrie.


De toepassingen van polyester film


Polyesterfilm gebruik je vooral als de print lang mee moet gaan. De toepassingen ervan zijn zo goed als eindeloos. Het is populair omdat de kleur niet snel verbleekt of vervaagt.


Menukaarten: restaurants en hotels printen er vaak menukaarten mee. Deze kaarten zijn moeilijk te scheuren en volledig water- en vochtbestendig.
Gepersonaliseerde labels en stickers: : Door de kleurvaste en scheurbestendige eigenschappen is polyesterfilm een uitstekende keuze om te gebruiken als label om te bevestigen aan de bagage of aan de schooltas.
Toeristische informative: Dankzij de weerbestendigheid kunt u eenvoudig toeristische informatie uithangen aan het raam of aan notitieborden. Omdat polyesterfilm scheurvast is, is het ook geschikt om toeristische informatie uit te delen en later opnieuw te gebruiken.
Point of Sale materialen: Polyesterfilm is uitstekend te gebruiken als POS-materiaal. Het is voortreffelijk om aandacht te trekken. Dit door de mooie glans, de kleurvastheid en omdat je er gedetailleerde afbeeldingen én tekst erop kunt zetten.


De eigenschappen van polyesterfilm


Dit plastic heeft vele voordelen ten opzichte van
traditioneel printpapier
De eigenschappen ervan maken het bijzonder geschikt om afbeeldingen op te printen.

Scheurvast: Deze eigenschap maakt polyesterfilm uitermate duurzaam en bijzonder geschikt voor de levering van schriftelijke documenten en afbeeldingen die geen schade mogen oplopen.
Weervast: Polyesterfilm kunt u bij slecht en goed weer buiten gebruiken. Ook bruikbaar dus als bagagelabel, menukaart voor op het terras of als reclamemateriaal aan de buitenkant van het raam.
Vochtbestendig: Polyester is water- en vochtbestendig. Ook bij het morsen van etenswaren of zware regen blijft de kleur behouden en beschadigt het niet. De glanzende prints hoef je dus slechts sporadisch te vervangen. Xerox film bespaart daarom op lange termijn veel kosten en werk.
Warmtebestendig: De zelfklevende film van Xerox is bestendig tegen hoge temperaturen. Of de zon erop schijnt of iemand er hete soep op morst, het polyester behoudt haar vorm.
Krasbestendig: De afdrukken zijn krasbestendig en kunnen tegen een stootje. Daardoor blijft de tekst langer leesbaar en blijven de afbeeldingen van bijvoorbeeld kaarten met toeristische informatie langer duidelijk.


Waarom kiezen voor Xerox zelfklevend polyester


De pet film van Xerox is van hoge kwaliteit, goede dikte en een heel precies en accuraat formaat. Het is eenvoudig te gebruiken en kunt u er kleurvast op printen. De onderneming zelf is al jaren een vaste waarde in de printsector en heeft een ijzersterke wereldwijde reputatie opgebouwd. Daarom is Antalis trots om leverancierte zijn in België en Nederland van deze producten.
Heeft u nog vragen of opmerkingen over dit product, ons assortiment of over Antalis zelf? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
- Gepersonaliseerde muismat
- Reclametas bedrukken