Openingstijden (8u30-17u30)
Contact
Direct bestellen
Invoer artikelnrs gescheiden door een komma, bijv 266402,266405 
Naar Direct bestellen
MERK
MILIEUKENMERK
GARANTIES
BEDRUKKING & AFWERKING
GREEN STAR SYSTEM
PROMOTIES

Ongestreken papier

Online offset papier kopen bij Antalis

Heeft u voor uw drukwerk offsetpapier nodig voor uw kantoor? Bij Antalis kunt u meerdere papiersoorten vinden van hoge kwaliteit om zowel voor zakelijk als particulier gebruik hoogwaardige prints te maken.Offsetpapier is een goede papiersoort om te beschrijven en materiaal zoals flyers, banners, en posters op een duurzame wijze op te printen. In dit artikel leest u meer over dit soort papier, wat u er op kunt drukken en waarvoor u het kunt gebruiken.

Wat is offsetpapier?

Offsetpapier of offsetdrukpapier is een soort houtvrij papier, vergelijkbaar met boekpapier, dat voornamelijk wordt gebruikt bij offsetlithografie voor het drukken van boeken, tijdschriften, handleidingen, catalogi, affiches, kalenders, flyers, briefhoofden, brochures en enveloppen.

Offsetpapier kan zowel gestreken als ongestreken zijn.

Wanneer u een gestreken offset papiersoort kiest dan heeft deze een laag coating. Hierdoor blijft het goed en helder. Deze papiersoort wordt vaak gebruikt voor het drukken van boekomslagen, brochures en kalenders. Afdrukken op gestreken offsetpapier is een grotere inspanning dan het drukken op ongestreken papier vanwege het uitlopen van de inkt en de langzamere droging.

.

Gestreken papiersoorten absorberen de inkt niet zo gemakkelijk als ongestreken papiersoorten en vereisen inkt met een grotere hechting. Aan de andere kant heeft dit wel het voordeel dat er minder inkt nodig is. Wanneer er correct geprint wordt op gestreken papier geeft dat een scherper resultaat.

Als u kiest voor offsetpapier dat niet gestreken is, dan heeft u iets meer inkt nodig om dit te bedrukken. Het papier heeft een ruwer oppervlakte en glanst niet zoals gestreken offsetpapier dat doet. Ongestreken papier absorbeert de inkt beter, is minder gevoelig voor uv, en is een stuk makkelijker beschrijfbaar dan een gestreken papiersoort.

Offsetpapier is daarom een goede keuze voor prints waar daarna nog notities op gemaakt moeten worden zoals proefwerken op school of invulformulieren. Gecoat papier is iets moeilijker te beschrijven door het gladde oppervlak, waardoor het minder geschikt is om met een balpen of een vulpen aantekeningen op te brengen. U kunt op dit papier veelkleurige afbeeldingen, illustraties en teksten van hoge kwaliteit afdrukken. .

Hoe u offsetpapier van Antalis kunt gebruikenDit houtvrije papier kan wanneer het gestreken is een uitstraling geven die gelijkwaardig is aan regulier gecoat papier. U kunt daarom probleemloos een vel offsetpapier met een coating bedrukken met banners, flyers, foto´s, afbeeldingen, stickers of als visitekaartje. Daarnaast is het ook mogelijk om dit papier met glanzende matte te gebruiken voor en posters. Het papier is ook geschikt voor color enveloppen, als canvas en design display.

U kunt in de webshop van Antalis offsetpapier krijgen in verschillende formaten geschikt voor elk type inkjet-, laser- en kleurenprinter. In de webshop kunt ook hoogwaardig gecoat papier vinden met een gladde uitstraling voor hogere kwaliteit prints.

U kunt ook materialen voor uw marketing hierop printen. In het bijzonder is gecoat offset papier een goede oplossing hiervoor. Dit zorgt niet alleen voor een imposant printresultaat, maar het is ook een duurzame methode om grote aantallen flyers en brochures op te printen.

Bij Antalis kunt u ook zelfkopiërend papier, , zelfklevende stickers, aluminium dragers, mat gestreken papier en multifunctioneel papier kopen. Er zijn ook kantoorartikelen verkrijgbaar tegen scherpe prijzen.>/p>

Bij Antalis zijn alle karton- en papiersoorten die u nodig hebt voor uw onderneming of thuiskantoor beschikbaar. Weet u niet welk papier u nodig hebt? Vraag het ons gerust.

Populaire producten