PRODUCTCATEGORIE
MERK
G/M²
FORMAAT
FORMAAT DIN
KLEURNAAM
MILIEUKENMERK
WITHEIDSGRAAD

Kopieerpapier Premium

Premium kopieerpapier

Zoekt u premium kopieerpapier? Dan bent u bij Antalis aan het juiste adres. Wij zijn de one-stop-shop voor al uw kantoor- en verpakkingsproducten. In ons assortiment premium kopieerpapier vindt u het beste papier van topmerken, waaronder Image, Pioneer en Xerox. Antalis is een grote speler op de markt, waardoor we u kwaliteitsproducten kunnen bieden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bekijk ons assortiment premium kopieerpapier en bestel eenvoudig via de webshop!

Wat is premium kopieerpapier?

Premium kopieerpapier is hoogwaardig papier met superieure kwaliteit en eigenschappen in vergelijking met standaard kopieerpapier. Het papier is dikker, minder doorzichtig en gladder dan normaal kopieerpapier. Om een voorbeeld te geven: als u iemand een uitnodiging wilt sturen in een mooie, metallic envelop, dan wilt u dat uw uitnodiging geprint wordt op een mooie, glossy pagina en niet op een ruwe pagina. Premium kopieerpapier is hiervoor ideaal.

Premium kopieerpapier is ideaal voor professionele omgevingen waar hoogwaardige afdrukken nodig zijn. Denk aan presentaties, rapporten, brochures, magazines en tijdschriften, uitnodigingen en andere documenten waarop de kwaliteit van groot belang is.

Wat zijn de kenmerken van premium kopieerpapier?

Dikte en gewicht: Premium kopieerpapier is vaak dikker en zwaarder dan standaard kopieerpapier. Dit geeft het een steviger gevoel en zorgt ervoor dat het minder snel scheurt of doorschijnt wanneer er afbeeldingen of tekst op worden afgedrukt. Aan de hand van het gramgewicht (g/m2) kunt u gemakkelijk zien hoe stevig het premium kopieerpapier is.

Helderheid: Het papier heeft meestal een hogere helderheid, gemeten op de schaal van 1 tot 100, waarbij hogere getallen duiden op helderder papier. Dit resulteert in scherpere tekst en meer levendige afbeeldingen.

Witheid: Premium kopieerpapier heeft vaak een helderwitte kleur, wat zorgt voor een schone en professionele uitstraling van documenten.


Gladheid: Het papier is over het algemeen gladder dan standaard kopieerpapier, wat helpt bij het voorkomen van papierstoringen en zorgt voor een gelijkmatige inkt- of tonerdekking.

Opaciteit: Premium kopieerpapier heeft een hogere opaciteit, wat betekent dat het minder doorzichtig is. Dit is belangrijk voor het voorkomen van dubbelzijdige afdrukken waarbij de tekst aan de andere kant van de pagina doorschijnt.

Archiefkwaliteit: Sommige soorten premium kopieerpapier zijn ontworpen om langdurige archivering mogelijk te maken, met behoud van de kwaliteit van afgedrukte documenten gedurende lange perioden.

Voordelen van premium kopieerpapier

Er zijn verscheidene voordelen van premium kopieerpapier. Zoals hierboven vermeld, heeft het papier unieke kenmerken, wat het interessant maakt om folders, rapporten en archiefdocumenten op te printen. Met premium kopieerpapier bent u er zeker van dat uw teksten of afbeeldingen niet doorschijnen op de andere kant van de pagina en weet u ook dat uw documenten niet snel scheuren.

Uiteraard kunt u bij Antalis ook terecht voor allerlei andere items die u vaak nodig heeft in combinatie met premium kopieerpapier; denk aan gekleurde enveloppen of metallic enveloppen voor uitnodigingen en presentatiemappen.

Bestel uw premium kopieerpapier bij Antalis

Het is altijd handig om wat premium kopieerpapier in de lade te hebben op kantoor. U weet immers nooit wanneer u wat moet printen op dikker papier. Bestel daarom vandaag nog uw kopieerpapier gemakkelijk en snel via de online webshop!


Naast premium kopieerpapier bieden we ook: gekleurd kopieerpapier, gerecycled printpapier, universeel kopieerpapier, ongestreken papier, printpapier voor kleurenlaserprinters, transparant papier en standaard laserpapier.

Als u bij Antalis een bestelling plaatst, dan wordt uw bestelling binnen 72 uur bij u bezorgd. Daarbij zijn de verzendkosten van uw eerste bestelling altijd gratis! Snelle service én goede kwaliteit: dat is wat u van ons mag verwachten. Heeft u een vraag voor ons? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen u graag!

Populaire producten