PRODUCTCATEGORIE
MERK
G/M²
FORMAAT
BASISKLEUR
KLEURNAAM
AANVOELEN
VERPAKKING
TECHNISCHE INFORMATIE
LOOPRICHTING
OPPERVLAK
MILIEUKENMERK
GREEN STAR SYSTEM
BEDRUKKING & AFWERKING

Huisstijl papier

Antalis biedt een ruime keuze aan huisstijlpapier om uw bedrijfscommunicatie af te stemmen op uw merkidentiteit en de boodschap die u wilt overbrengen. Binnen dit assortiment zijn er 3 ranges die van elkaar verschillen in kwaliteit en prijs : Prestige, Premium en Standaard.

Binnen de range Prestige vindt u kwalitatief zeer hoogwaardige papiersoorten zoals Conqueror CX22, Conqueror Vergé en Conqueror Bamboo. Het Premium assortiment omvat premium offsetkwaliteiten met verschillende afwerkingen, zoals Opale of SENDme. Tenslotte het Standaard huisstijlpapier dat minder uitgebreide ranges bevat, maar een goede kwaliteit tegen de beste prijs levert. Hierin vindt u onder andere Olin Smooth en Nautilus SuperWhite.

Met huisstijlpapier (ook wel briefpapier genoemd) kunt u uw zakelijke communicatie personaliseren en van een professionele uitstraling voorzien. In combinatie met bijpassende enveloppen wordt het zo makkelijker om uw merkidentiteit over te brengen. Antalis biedt het assortiment huisstijlpapier aan in meerdere formaten en gramgewichten: zo stemt u al uw communicatiemiddelen op elkaar af: briefpapier en envelopppen, maar ook mailings, visitekaartjes, uitnodigingen, brochures en rapporten.

Wilt u velijnpapier, of gevergeerd papier, of toch liever een ander papier met structuur? Vereisen milieuverplichtingen in uw bedrijf gerecycled papier? Of heeft u creatief papier nodig dat gecertificeerd is voor HP Indigo of bedrukt moet worden op een laserprinter? Al deze vragen worden met ons assortiment beantwoord, omdat de aangeboden papiersoorten in verschillende versies zijn ontwikkeld (voor offset, Dry Toner, i-Tone® enz.).Het belang van passend briefpapier voor uw corporate identityBriefpapier kan ingezet worden voor verschillende toepassingen binnen uw bedrijf: correspondentie, offertes, flyers, brochures etc. Hierop kunt u uw logo en contactgegevens aanbrengen voor een consistente uitstraling in al uw communicatie uitingen. Briefpapier is daarom belangrijk voor het imago van uw bedrijf. Een origineel en verrassend huisstijlpapier kan heel geschikt zijn voor bedrijven in de creatieve sector. Een briefpapier met leerpersing of met katoenvezels kan een chique uitstraling geven aan uw uitingen. Een sober en elegant briefpapier kan weer heel geschikt zijn voor advocaten- of accountantskantoren. U kunt uw bedrijfscommunicatie zo volledig aanpassen aan de producten of diensten die u aanbiedt. En op deze manier uw bedrijfsidentiteit laten zien aan uw klanten en prospects.Hoe kiest u uw huisstijlpapier? Een aantal voorbeelden ter inspiratie.Voor de papiersoorten binnen ons assortiment huisstijlpapier, bieden we verschillende formaten, gramgewichten, kleuren en texturen. We laten u graag een aantal voorbeelden zien.

Bristol Millésime Premium is een extra wit ivoorkarton (ook wel velijnkarton genoemd) waarop uw logo en teksten prachtig naar voren zullen komen. Het is perfect geschikt voor bedrukking in offset en voor laserprinten. Het kan heel goed afgewerkt worden met diverse technieken, zoals lamineren, foliedruk of pregen. Dit halfharde en weinig buigzame papier is daarom perfect voor uw visitekaartjes of uitnodigingen.

Kiest u voor een ecologisch verantwoorde huisstijl ? Dan is het 100% gerecyclede Nautilus SuperWhite een goede keus. Dit papier is 100% recycled, maar biedt toch een uitzonderlijke witheid en een mooi glad oppervlak. Het kan in offset bedrukt worden, maar is ook geschikt voor laserprinters. Het voldoet bovendien aan de archiefstandaard DIN 6738, wat betekent dat documenten meer dan 200 jaar bewaard kunnen worden. Ideaal dus voor uw notariële akten, eigendomsaktes etc. U vindt dit papier terug in ons assortiment Huisstijlpapier Standaard.

Binnen het assortiment Prestige huisstijlpapier vindt u onder andere Conqueror Bamboo. Conqueror Bamboo is gemaakt van bamboevezels waardoor het bijzonder geschikt is om te pregen. Bij dit papier draait alles om de zachtheid en de natuurlijke uitstraling. Het is beschikbaar in twee mooie wittinten, Natural White en Crema.

Uiteraard kunt u ook andere papiersoorten of afwerkingstechnieken inzetten voor uw bedrijfscommunicatie. Bijvoorbeeld gekleurd papier, een preeg van uw logo op het papier om reliëf toe te voegen, of papier met een tactiele ervaring. De mogelijkheden voor uw zakelijke documenten zijn eindeloos. Ontdek hier ook onze gladde, transparante en structuur papiersoorten om extra inspiratie op te doen.

Wilt u persoonlijk advies, neem dan contact op met onze Papieradviseurs Giedo Claes en Patricia Depre.

Toon 1 - 20 resultaten van 29
Sorteren op

Populaire producten