PRODUCTCATEGORIE
MERK
KARTONSTRUCTUUR
G/M²
DIKTE (µ)
FORMAAT
LOOPRICHTING
VERPAKKING
TECHNISCHE INFORMATIE
MILIEUKENMERK
BASISMATERIAAL
OPPERVLAK
BASISKLEUR
KLEURNAAM
BEDRUKKING & AFWERKING
GREEN STAR SYSTEM

Grafisch karton

Grafische karton

Omslagen, kalenders, dozen, verpakkingen of promotiemateriaal, we hebben het juiste grafisch karton voor uw onderneming.

Afhankelijk van de kenmerken die u aan uw drukwerk wil geven, hebben wij verschillende soorten dozen van grafisch karton in de aanbieding: GZ, GC1/GC2, GT of GD.

We hebben producten die perfect geschikt zijn voor Offset-drukwerk, zeefdruk, rotogravure of drukwerk met de digitale laser of met een HP Indigo.

De kartonnen doos voor kwaliteitsdruk

Ontdek een uitgebreid assortiment aan formaten en diktes, sterkte, witheid, handzaamheid, stijfheid, enz.

Invercote Creato heeft een versterkte structuur, bestaat uit zuiver cellulosekarton en heeft een hoge bedrukbaarheid. U kunt ze gebruiken voor al uw drukwerk: offset, litho, typo, zeefdruk en HP Indigo. Dit karton is ook geschikt voor afwerking: persing, vernis, snijden, rillen, vouwen en plastificeren. Dit grafisch karton is beschikbaar in verschillende formaten en heeft een vlak, regelmatig oppervlak, is heel sterk en heeft een hoge witheid. Invercote Creato grafisch karton is geschikt voor de verpakking van droge voeding, cosmetica, farmaceutica, parfum en ook voor het afdrukken van uw promotiebrochures, omslagen en wenskaarten. Er zijn tal van mogelijke toepassingen, voor elk van uw behoeften vindt u de geschikte afmetingen.

Het Invercote G grafisch papier is speciaal ontworpen voor digitaal drukwerk. Dit triple jet grafisch karton garandeert een zeer glad wit oppervlak en een hoge weerstand, om zelfs uw zwaarste producten te verpakken. Het verpakken van voeding, wijn, sterkedrank, parfumflesjes of speldozen vormt geen enkel probleem met deze dozen die de referentie zijn voor verpakkingen van topkwaliteit. Kies de lengte, hoogte en breedte van deze verpakking om al uw producten in te pakken, van de kleinste tot de grootste.


Het MetsaBoard Prime Bright-gamma heeft een glanzend oppervlak en garandeert een buitengewone kleurweergave op beide zijden. Alle creatieve ideeën zijn mogelijk met dit karton van topkwaliteit. Met de verschillende bewerkingen kunt u alle soorten originele verpakkingen maken: lamineren, foliedruk, reliëfdruk en zelfs lak en UV-vernis. Uw klanten zullen de zorg die aan uw kartonnen dozen is besteed om uw producten te verpakken, op prijs stellen. Deze dozen kunnen nadien worden bewaard als opbergdozen voor uw contactpersonen. Hoe meer zorg u besteedt aan hoe ze eruit zien, dankzij personalisering, hoe beter de beleving van uw klanten zal zijn en hoe meer ze de dozen zullen willen bewaren.

Deze dozen zijn gemaakt in verschillende gewichten, gaande van 170 tot 330 voor maximale sterkte en zijn verpakt per 100 eenheden. Het gebruikte karton is PEFC-gecertificeerd, wat betekent dat het afkomstig is van hout uit duurzaam beheerde bossen. Gebruik milieuvriendelijk karton voor uw verpakkingen en uw promotiemateriaal om uw bedrijfswaarden kracht bij te zetten.

Wat is het verschil tussen grafisch karton en verpakkingskarton?

Grafisch karton is karton dat speciaal is ontworpen om bedrukt te worden. Het grootste verschil met verpakkingskarton is dat het niet noodzakelijk wordt gebruikt als verzendingsverpakking.

Verpakkingskarton is niet speciaal bestemd om gepersonaliseerd te worden, er wordt gewoon een étiquette d’expédition op gekleefd. Het dient eerder om grafisch karton af te dekken en te beveiligen voor de verzending in een postdoos.

Grafisch karton wordt gebruikt voor kartonnen dozen van topkwaliteit, bijvoorbeeld voor productboxen, voor het verpakken van voorwerpen ... Dat zijn stevige dozen of supports, vaak met enkel of meervoudig golfkarton naargelang de modellen en ze zijn gemaakt om gepersonaliseerd te worden. Dankzij de uitstekende bedrukbaarheid kunt u ze gebruiken als een creatieve manier voor verpakkingen in de kleuren van uw bedrijf. Logo, visual, foto’s, illustraties, belangrijke informatie over de inhoud van de doos … Alle personaliseringen zijn mogelijk dankzij hun bedrukbare witte achtergrond.

De nomenclatuur van deze kartonnen dozen stemt overeen met het materiaal en het uitzicht ervan:

  • GZ: karton op cellulosebasis met coating aan één kant, witte achterkant
  • GC1: karton met coating, houten binnenkant, witte achterkant
  • GC2: karton met coating, houten binnenkant, houten achterkant
  • GT: wit karton met coating op houten achterkant, grijze binnenkant
  • GD: wit karton met coating, grijze binnenkant

Ontdek ook onze verpakkingsoplossingen voor de verzending van uw producten : ronde of vierkante, kartonnen koker, verzendingsdoos, hoezen met noppenfolie. Wij hebben ook Amerikaanse.

Toon 1 - 15 resultaten van 15
Sorteren op

Populaire producten