Mat

Mat gestreken papier kopen bij Antalis

Mat gestreken papier heeft een mat oppervlak en een coating. Dit maakt het bijzonder geschikt om kleuren op de voorgrond van uw drukwerk te zetten. Het wordt vaak gebruikt voor visitekaartjes, flyers en briefpapier.

U kunt bij Antalis niet alleen mat gestreken papier kopen, maar ook andere types kantoorpapier . U kunt ook gecoat papier met een glad oppervlak krijgen. Dit soort papier is geschikt voor magazines. Er zijn verschillende soorten ongestreken papier verkrijgbaar in de webshop van Antalis.

Wat is mat gestreken papier?

Coated en uncoated papier. Wat is nou eigenlijk het verschil? Mat gestreken papier is een soort gecoat papier. In tegenstelling tot uncoated papier heeft het een laag wat een glad of mat uitzicht geeft. Deze lichte laag zorgt er ook voor dat de papiersoort bepaalde eigenschappen. Zo is er minder inkt nodig is om om het te bedrukken.


Daarnaast zorgt de coating ervoor dat de kleur die u print op het papier helderder en scherper oogt. De lijnen van de print zien er strakker uit omdat de inkt niet uitloopt. Bij ongestreken papier zien de lijnen er dikker< uit en is het oppervlak ruw in plaats van glad. Halfmat en mat gestreken papier heeft gemiddeld tot 25% minder inkt nodig dan ongestreken papier.

.

Deze eigenschappen maken dit type papier geschikt voor drukwerk zoals briefpapier, flyers, foto´s en brochures. Gestreken papier en karton is dus ideaal om te besparen op dure inkt. Gestreken papier kan mat zijn aan een enkele zijde of aan beide zijden.

Voor welk drukwerk gebruik je mat gestreken papier?


Mat gecoat papier is een uitstekende keuze voor drukwerk waarvan u wilt dat het impact maakt. Wij hebben gecoat papier in allerlei formaten, geschikt om zowel te beschrijven als digitaal op te printen. Als u zoekt naar een gladdere papiersoort voor bijvoorbeeld posters, dan kunt u beter het glanzend gestreken papier nemen. Gecoat papier is ook goed bestendig tegen uv-stralen v. Dit zorgt ervoor dat het papier niet snel verkleurd.

Gecoat papier is heel handig wanneer u een logo-ontwerp optimaal wil laten uitkomen. Daarnaast is het voor professionals zoals aannemers en architecten een heel geliefd papier voor bouwplannen. De papiersoort is ook goed om een foto met scherpe kleuren op te printen. Dankzij de heldere kleuren en strakke lijnen is het visuele aspect van de print heel sterk en is het heel eenvoudig om details op deze prints te zien.


Mat gestreken papier in onze webshop

Bij Antalis kunt u voor al uw papier terecht. Ons mat gestreken papier is voorzien van een fsc-certificering. Daardoor weet u zeker dat al uw drukwerk duurzaam is en van de hoogste kwaliteit.

U kunt bij ons een groot assortiment vinden van papier en kantoorbenodigdheden. Antalis heeft een groot assortiment, Peau de crocodile , folies,houtvrij offset papier en enveloppen. U kunt bij ons ook multifunctioneel papier , ongestreken papier en pionier papier kopen in de webwinkel.

Door bij ons te bestellen kunt u er zeker van zijn dat u producten koopt van de hoogste kwaliteit tegen een competitieve prijs. Wij zorgen ervoor dat u snel uw bestelling tot aan uw voordeur geleverd krijgt.

Heeft u nog vragen over ons mat gestreken papier of over een andere papiersoort in ons ruime assortiment? U kunt ons via de contactpagina contacteren met al uw vragen. Wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Populaire producten