PRODUCTCATEGORIE
MERK
G/M²
FORMAAT
OPPERVLAK
VERPAKKING
BEDRUKKING & AFWERKING
MILIEUKENMERK
TECHNISCHE INFORMATIE
GARANTIES
GREEN STAR SYSTEM

Houtvrij gestreken

Houtvrij papier

Bent u op zoek naar houtvrij papier van uitstekende kwaliteit? Bij Antalis vindt u gestreken houtvrij papier met diverse finishes en kleuren. Zo vindt u altijd het type papier dat u nodig heeft. Bekijk hieronder het assortiment en bestel uw houtvrije papier eenvoudig online via de webshop.

Wat is houtvrij papier?

Houtvrij papier heeft een beetje een verwarrende naam. Dit type gestreken papier is namelijk niet zonder hout gemaakt. Het verschil tussen houthoudend papier en houtvrij papier is dat houtvrij papier geen lignine meer bevat (een stof die de vezels in bomen verbindt). Lignine kan ervoor zorgen dat papier na verloop van tijd begint te vergelen. Houtvrij papier blijft daarentegen helder en wit. Deze eigenschap maakt houtvrij papier een uitstekende keuze voor afdrukken waar duurzaamheid en het behoud van kleurintegriteit van cruciaal belang zijn, zoals in zakelijke rapporten, boeken en archivering van documenten waarin helderheid en kwaliteit behouden moeten blijven.

Toepassingen van houtvrij papier

Zoals we hierboven al constateerden, is houtvrij papier zeer geschikt voor prints die voor een lange tijd van hoge kwaliteit moeten blijven, zonder te verkleuren. Dit maakt houtvrij papier ideaal voor is voor zakelijke rapporten, presentaties en documentatie, waarin professionele uitstraling en duurzaamheid belangrijk zijn. Ook in de drukkerijsector wordt het veel ingezet voor boeken, tijdschriften en brochures, waarbij de (kleur)kwaliteit behouden blijft. Daarnaast wordt het veel gebruikt voor het afdrukken van kunstwerken, foto's en illustraties, omdat het de originele kleuren en details van de afbeeldingen behoudt.

Het houtvrije papier van Antalis

In ons assortiment vindt u houtvrij papier in de kleuren wit en off-white. Maar er is nog veel meer keuze, want naast de kleur kunt u ook nog de gewenste afwerking selecteren. Gloss, silk of mat: we bieden het allemaal binnen onze webshop! Voor iedere toepassing, van magazine tot een prestigieuze kunstuitgave, is er een geschikt type houtvrij papier voor u.

Bestel houtvrij papier eenvoudig bij Antalis

Bestel uw houtvrije papier eenvoudig via onze webshop. Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al uw papierbehoeften te voldoen. Ontvangt u graag advies of heeft u een dringende vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat paraat om u verder te helpen!

Naast houtvrij papier bieden we ook andere soorten gestreken papier, waaronder cast coated papier, gerecycled gestreken papier, opdikkend papier, houthoudend papier, gestreken papier voor digitaal drukken, large format gestreken papier en eenzijdig gestreken papier.

Wij garanderen dat uw bestelling binnen 72 uur bij u wordt afgeleverd, waardoor u niet lang hoeft te wachten op uw houtvrije papier. Bovendien, als blijk van waardering voor uw allereerste bestelling bij Antalis, betaalt u eenmalig geen verzendkosten.

Toon 1 - 6 resultaten van 6
Sorteren op

Populaire producten