PRODUCTCATEGORIE
MERK
G/M²
FORMAAT
OPPERVLAK
LOOPRICHTING
VERPAKKING
BEDRUKKING & AFWERKING
MILIEUKENMERK
TECHNISCHE INFORMATIE
GARANTIES

Silk & Satin

Silk papier

Bij Antalis vindt u een volledig assortiment silk papier dat specifiek is ontworpen voor hoogwaardig digitaal drukwerk. Dit silk papier kan verwerkt worden op Dry toner en/of HP Indigo. Bent u op zoek naar exact dit soort hoogwaardig (print)papier? Bekijk dan ons assortiment en lees meer over de voordelen van silk papier! Als u uw keuze gemaakt heeft, kunt u gemakkelijk en snel online uw bestelling plaatsen.

Wat is silk papier?

Silk printpapier, ook bekend als silk coated papier, is een papiersoort die is behandeld met een zijdeglans of satijnen coating. Deze coating zorgt voor een glad en mat oppervlak, waardoor het papier een luxe uitstraling heeft en zeer geschikt is voor het drukken van afbeeldingen en teksten met levendige kleuren. Silk printpapier wordt vaak gebruikt in drukwerk waarbij een professionele en moderne uitstraling gewenst is, zoals brochures, catalogi, tijdschriften en visitekaartjes. Het gladde oppervlak van silk papier zorgt voor een uitstekende kleurweergave en scherpe afdrukken, waardoor het ideaal is voor grafische toepassingen waarbij kwaliteit en uitstraling van groot belang zijn.

Toepassingen van silk papier

Silk printpapier wordt veelal gewaardeerd vanwege zijn veelzijdigheid en kwaliteit. Dit papiertype is uitermate geschikt voor diverse toepassingen, variërend van zakelijk drukwerk tot promotionele materialen. Het wordt frequent gebruikt voor het afdrukken van brochures, catalogi en jaarverslagen, waar de zijdeachtige afwerking zorgt voor een hoogwaardige uitstraling en levendige kleuren. Daarnaast is silk papier ideaal voor visitekaartjes en presentatiemappen, waar een professioneel en stijlvol uiterlijk van groot belang is. Het matte, gladde oppervlak biedt een uitstekende achtergrond voor scherpe en heldere afdrukken, wat het ook geschikt maakt voor posters en reclamematerialen.

Het silk papier van Antalis

Bij Antalis bieden we een uitgebreid aanbod van silk papier dat tegemoetkomt aan diverse professionele printbehoeften. Ons assortiment omvat verschillende gewichten, merken en formaten, zodat u het juiste silk papier kunt kiezen voor uw specifieke projecten. Of u nu op zoek bent naar het perfecte papier voor uw brochures, jaarverslagen, visitekaartjes of ander hoogwaardig drukwerk, bij Antalis vindt u de oplossing. Ons silk papier garandeert voor een prachtige matte afwerking en uitstekende afdrukkwaliteit, waardoor uw documenten en marketingmaterialen een professionele uitstraling krijgen. Bovendien leveren we uw bestelling snel en efficiënt, zodat u direct aan de slag kunt met uw projecten. In onze webshop vindt u silk papier van diverse merken, waaronder:

Ontdek ons assortiment silk papier en verhoog de visuele impact van uw professionele drukwerk.

Bestel uw silk papier bij Antalis

U kunt moeiteloos en snel uw silk papier bestellen via onze webshop. Bij Antalis hebben we een ruime collectie digitale producten om u van al uw papierbehoeften te voorzien. Ons deskundige team staat paraat voor eventuele vragen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen; wij zijn er om u verder te helpen!

Naast silk papier bieden we ook andere soorten gestreken papier, waaronder glanzend papier, cast coated papier, gestreken recycled papier, houtvrij gestreken papier, opdikkend gestreken papier, houthoudend gestreken papier, gestreken papier voor digitaal drukken, large format gestreken papier en eenzijdig gestreken papier.

Wij garanderen dat uw bestelling binnen 72 uur bij u wordt afgeleverd, waardoor u niet lang hoeft te wachten op uw silk papier. Bovendien, als blijk van waardering voor uw allereerste bestelling bij Antalis, betaalt u eenmalig geen verzendkosten.

Populaire producten