Openingstijden (8u30-17u30)
Contact
Direct bestellen
Invoer artikelnrs gescheiden door een komma, bijv 266402,266405 
Naar Direct bestellen

Gezichtscherm (1 artikel(en))

Transparant spatwaterdicht gezichtscherm. PET (polyethyleen) en Plastazote®-schuim. Verpakt per 50 stuks.

Bij de huidige gezondheidscrisis is nieuwe apparatuur essentieel. Gezichtschermen of transparante vizieren beschermen logischerwijs in de strijd tegen virussen. De sociale afstand, de nieuwe manier van leven, om te strijden tegen het Coronavirus, is vaak onmogelijk te implementeren op de werkplek. Sommige activiteiten zijn niet te vermijden zonder contact te moeten hebben: voor persoonlijke verzorgers, in de detailhandel.

De gezichtschermen of gelaatsschermen bedekken het gezicht volledig, met name de slijmvliezen (ogen, neus en mond), de voorkeursinvoerpunten voor virussen. Gezichtschermen beschermen alleen tegen zeer grote infectieuze druppels die direct na een hoest worden uitgestoten door een persoon voor je. Ze houden geen deeltjes tegen die in de lucht kunnen blijven hangen. Om de veiligheid te vergroten kan het daarom van essentieel belang zijn dat werknemers worden uitgerust met beschermende maskers.Transparant gelaatsschermAntalis biedt u een gezichtscherm ontworpen in samenwerking met professionele zorgverleners. Dit transparante gelaatsscherm bestaat uit een vizier en een hoofdband van Plastazote®-schuim, wat een optimaal comfort garandeert. Plastazote®-schuim is compatibel met medische toepassingen (ISO 10993-1).

Uitgerust met een flexibel vizier en zeer eenvoudig te monteren, het bevat geen lijm die allergische reacties kan veroorzaken.

De vorm is perfect ergonomisch en past zich gemakkelijk aan alle hoofdmaten aan.

Er is bijzondere aandacht besteed aan het gewicht en de flexibiliteit van het vizier om de drager na verloop van tijd comfort te garanderen. Het vizier weegt minder dan 20 gram.

Panoramisch zicht is gegarandeerd dankzij het grote visuele spectrum en de anticondensbehandeling.

Compatibel met het dragen van een bril

Het product is wasbaar en desinfecteerbaar zonder de eigenschappen te veranderen.Tips voor het gebruik van het gezichtschermAls u deze gezichtschermen draagt, mag u niet vergeten dat u uw handen meerdere keren per dag moet wassen en de sociale afstandsmaatregelen moet respecteren.

Het is belangrijk om beide kanten van het beschermende vizier elke avond schoon te maken met een ontsmettingsmiddel.

Productvoordelen

 • - Zacht en comfortabel vizier
  - Eenvoudige montage
  - Geen lijm gebruikt
  - Grote flexibiliteit
  - Zeer licht: minder dan 20 gram
  - Anticondensbehandeling
  - Compatibel met een bril
  - Kan worden gewassen en desinfecteerbaar
  - Geproduceerd in Frankrijk

Toepassingen

 • - Bescherming tegen spatten
  - Goed in te zetten voor personeel in de zorg, receptie medewerkers, werknemers in de industrie en grootschalige distributie, bezorgers, chauffeurs, handelaren.
Toon 1 - 1 resultaten van 1
Sorteren op
Catalogusprijs
€ 5,00
/ 1 Eenheid
(0,0 kg)
OP VOORRAAD
> Verpakkingsaantallen


 • Vorige
 • 1
 • Volgende