Hygiene-Product-Buyer_ProfilePage_185x114.jpg

Ik ben facilitair manager

We hebben aandacht voor comfort en functionaliteit van openbare sanitaire ruimten in kantoren, hotels, scholen, restaurants en gezondheidssector. Met andere woorden, op het professionele vlak.

Op het gebied van hygiëneproducten bieden we uitstekende oplossingen voor sanitaire ruimten, werkvloer en ontvangstfaciliteiten.

tork werkdoeken

Het juiste materiaal voor elke taak is van cruciaal belang. Tork werkdoeken zijn uiterst duurzaam, bestand tegen reinigings- middelen en ook bruikbaar voor hygiënische bedrijfsprocessen.

Bestel online

tork toiletpapier

Hoge kwaliteit toilet- papier. Ontwikkeld met het oog op comfort.

 

 

 

Bestel online

tork handdoeken

De handdoeken zijn geschikt voor drukbezochte sanitaire ruimten. Garantie voor optimale hygiëne doordat er geen direct contact is met de dispenser. U ontvangt 1 opgevouwen handdoek per keer uit de dispenser. Klaar voor gebruik!

Bestel online

tork poetsdoeken & rollen

Sterk en soepel, in droge en natte toestand. Duurzame doeken die efficiënt en economisch in gebruik zijn, waardoor schoonmaken sneller en beter gaat en bovendien bespaart u kosten en afval.

Bestel online

gevouwen handdoeken

 
  Counseling-Expertise_SubHome_73x73.jpg  
 

De manier waarop een doek opgevouwen wordt, speelt een beslissende rol in zijn droogcapaciteit. Een vergelijking in verbruiks- en proceskosten is zeker de moeite waard!

Vraag ons om een persoonlijk advies. We kunnen bijvoorbeeld uw verbruiks- en proceskosten op de lange termijn stroomlijnen door bijvoorbeeld gebruik van dispensers.

Info verzoek

Reinigings- en schoonmaakdoeken

De Tork poetsrol is een volumineuze, super absorberende blauwe poetsrol. Deze 3 laagse 100% cellulose doek neemt olie, smeer en vet moeiteloos op. De speciale noppenstructuur zorgt voor een goede grip. Door het gebruik van de TAD-technologie en de speciale laminering is de sterkte en de absorptie van een zeer hoog niveau!

Lees meer
Voer het artikelnummer in
Invoer artikelnrs gescheiden door
een komma, bijv 266402,266405

verpakkingen  

direct  toegang

digitale  prijslijst

visuel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek onze brede selectie aan producten, voor elk type business.

 

Download de prijslijst