Sign-and-Display-Manufacturer_ProfilePage_185x114.jpg

Ik ben een grootformaatdrukker

Of het nu gaat om papier, canvas, polyester of vinyl, wij hebben een uitgebreide
keuze aan printmedia en afwerkingsproducten. Onze medewerkers van het
departement Visual Communication, stuk voor stuk specialisten met een grote
passie voor hun producten, helpen u graag verder.

Media 

Ruime keuze

Media, Antalis Nederland, Visualcom

Het Antalis media-aanbod voor drukwerk op grootformaat bestaat uit verschillende merken met veel soorten producten. Verken de mogelijkheden van Orafol en Coala.

Displays 

Veel toepassingen

Displays, Antalis, Visualcom

Het assortiment displays van Coala Systems heeft voor elke toepassing een oplossing. Presentatie- en promotiesystemen voor korte en lange termijn in meerdere kwaliteiten.

Meer info

ICC Profielen

Top resultaat

ICC Profiles, Antalis

Uw voordelen:
• gecontroleerd proces van begin tot eindproduct;
• voorspelbare kleuren;
• besparing op tijd en kosten;
• lager inktverbruik;
• betere inkthechting.

Informatieverzoek

Trainingen 

Voor professionals

Antalis-trainingen voor visualcom & sign professionals

Antalis organiseert het hele jaar door trainingen. Color Management over factoren die kleuren beïnvloeden tijdens het productieproces. Een perfecte car wrap aanbrengen leert u in de training Car Wrapping.

Meer info

Digital to business

Voor Visual Communication

Logo_D2B_140x89.jpg

Het d2b-initiatief van Antalis is de beste manier om informatie over digitale toepassingen, zoals personalisatie, printing on demand en "cross media" campagnes, te verzamelen. Het biedt u de mogelijkheid om het  beste uit uw digitale investering te halen.

Lees meer

Packaging voor grafische industrie

Sign + print professionals

packaging-visualcom-antalis.jpg

Antalis biedt u een groot assortiment aan standaardverpakkingen om te garanderen dat uw producten beschermd zijn bij verzending en transport. Luchtkussenoplossingen, stretchfolies, dozen, zijn enkele voorbeelden. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om uw verpakkingen te personaliseren. Download of bekijk de folder Packaging voor de Grafische Industrie.

Webshop
 • Het visualcom-assortiment van Antalis bestaat uit een groot aantal merken en productsoorten. Van folies tot displays, en ook POS-materiaal en inkten.

  Ontdek de verschillende merken:

   

  Naar catalogus
 • Coala, Antalis, Visualcom

  Coala 

  Het Coala-assortiment, een selectie topproducten voor LFP-toepassingen, omvat 20 producten voor inkt op waterbasis en 54 producten voor solvent, latex- en UV curable-inkt.

   

  Bestel online
 • Coala, Antalis, Visualcom

  Coala  Systems

  De Coala presentatiesystemen bieden u nieuwe mogelijkheden voor snelle, functionele en professionele presentaties. Deze moderne en flexibele systemen zijn makkelijk te transporteren, manipuleren en assembleren.

  Bestel online
 • Orafol, Antalis, Visualcom

  Orafol 

  Orafol is dé toonaangevende fabrikant van grafische producten voor reclame, belettering en decoratie. Het veelzijdige productaanbod is vervaardigd op basis van hoogwaardige materialen en lijmsoorten en geschikt voor uiteenlopende toepassingen.

  Meer info
 • Poli-Flex, Antalis, Visualcom

  Poli-Flex 

  Poli-Flex Textile Graphics is een groot assortiment thermische transferfilms voor het beletteren en beprinten van textielsoorten en stoffen. Met meerdere series in voorraad vindt u altijd de kleur of toepassing voor uw specifieke wens.

  Bestel online
 • Plaatmateriaal, Antalis, Visualcom

  Plaatmateriaal 

  Door het brede gamma aan plaatmateriaal kunt u voor elke communicatieve of decoratieve toepassing bij Antalis terecht. De specificaties van het plaatmateriaal zijn bijzonder gevarieerd, geschikt voor binnen en/of buiten. Advies nodig? Just ask Antalis. 

  Meer info
 • MaraJet inkten, Antalis, Visualcom

  Inkten  MaraJet

  Door producteigenschappen als het perfect overnemen van kleurschakeringen, goede uv-bestendigheid en gebruiksgemak is MaraJet DI-SX een betrouwbare partner. MaraJet DI-SX is speciaal ontwikkeld voor EcoSolMax 2 Generation Roland-printers.

  Bestel online