Toepassingen

Floor_graphics_259x194.jpg

Floor  graphics

Floor graphics zijn een uitstekende manier om te communiceren en de aandacht te trekken. Ze kunnen ingezet worden om het verkeer te leiden, de aandacht te vestigen op een specifieke plaats of product en uw communicatieruimte te diversifiëren.

Overwegingen: 

  •  Houd rekening met de indeling van uw stand.
  •  Indien uw stand zich buiten of gedeeltelijk buiten bevindt moeten de gebruikte materialen bestand zijn tegen direct zonlicht, regen of andere invloeden van buitenaf. Er zijn specifieke producten voor vloerreclame voor korte termijn buitengebruik. U zou kunnen overwegen om met de communicatie te starten op de parking of aan de ingang van de beurs.
  •  De ondergrond waarop de vloersticker wordt aangebracht is van groot belang voor uw selectie: u dient een ander product te gebruiken voor toepassingen op keramische tegels, asfalt of tapijt.
  •  De voorschriften waaraan voldaan moet worden verdienen ook de nodige aandacht bij de materiaalkeuze. Kies een product met adequate antislipweerstand en de juiste certificaten. Er bestaan bijvoorbeeld producten die brandwerend zijn en bijgevolg voldoen aan de strenge regelgeving van bepaalde beurzen.
  •  De visuele impact van uw beursstand is van groot belang. Er is een groot scala aan substraten beschikbaar om uw stand te laten opvallen, inclusief 3D, one way vision …

Wij adviseren:

Coala Walk & wall

Deze zelfklevende vinyl biedt de ultieme oplossing voor tapijt ondergronden. Hij is ontworpen voor korte en middellange termijn binnentoepassingen, afhankelijk van waar het product wordt toegepast.

Bestel online

coala event walk

Gestructureerde vinyl. Door de structuur is dit materiaal antislip en bijgevolg geschikt voor vloerstickers.

Bestel online

Oraguard 

PVC film met een korrelstructuur. Antisliplaminaat voor de bescherming van "Floor Graphics".

Bestel online