Toepassingen

viscom_backlit_259x194.jpg

Backlit 

Bij backlittoepassingen worden de beelden van achteren verlicht. Ze zijn vrijwel overal te vinden: gangpaden in handelszaken, ontvangstruimtes in hotels, beursstands, gangen in luchthavens ... Dankzij backlit is uw boodschap dag en nacht zichtbaar. U verhoogt de aantrekkingskracht van uw reclame: backlit-displays laten toe heldere, levendige kleuren te reproduceren en de aandacht van potentiële kopers en klanten te trekken.

Overwegingen 

  • Materiaalkeuze: u moet vier parameters in acht nemen: grootte van de afbeeldingen (niet alle materialen zijn geschikt voor supergrote backlittoepassingen), locatie (indoor / outdoor), toepassing (grootformaat reclame of close-up weergave ...) en duur (korte of lange levensduur). Deze informatie laat u toe de beste methode voor het produceren van het beeld te bepalen en de meest geschikte backlit film te kiezen.
  • Finish: het is aanbevolen om matte of gestructureerde, semi-mat finishes te gebruiken voor backlits, die gewoonlijk worden afgebeeld op polyester films, textiel of banners.
  • Lichtdiffusie: is een belangrijke parameter, vooral met de nieuwe LED-verlichtingssystemen.
  • Beeldkwaliteit is primordiaal: backlit geeft levendige kleuren maar het minste foutje in het substraat is zichtbaar.
  • Uiteenlopende toepassingen: PET-folie voor retro verlichte menu's, textiel voor grote retro lichtreclame in luchthavens ...

Posterframe led

Laat uw posters schitteren!

posterframe-LED-119x89.jpg

Maak van uw poster een echte eye-catcher door hem te verlichten. Superdun en lichtgewicht frame van 19 mm verlicht d.m.v. de nieuwste OSRAM ® LED-technologie.

Bestel online

Coala backlit

Polyester met hoge lichtdiffusie voor verbluffende backlit-toepassingen.

Lees meer

Coala backlit textile

Zeer hoge kwaliteit polyester backlit textiel.
 

Lees meer